Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Misafirhane Otomasyonu indir → İş - Ofis Sektörel

Misafirhane Otomasyonu





Misafirhane Otomasyonu Editör Açıklaması:
Üreticiden : Bilforce Bilgisayarın üretmiş olduğu Türkiye`deki en gelişmiş ve geniş amaçlı misafirhane otomasyonudur.

Programın Sağladığı Kolaylıklar ve Faydalar
Programımızın ağ versiyonlarında Kullanıcı Tanımları özelliği mevcuttur. Bu özellik sayesinde kullanıcılarımız kendi yetkileri çerçevesinde programı kullanabilecek ve hiyerarşi kapsamında Misafirhanenin müdürü tüm yetkilere haiz olup bütün akış ve işleyişi yerinden izleyebilecektir.
Ağ ortamında, tüm odaların yatak kapasitesinin ve doluluk oranlarının online bir şekilde Rezervasyon Takibini tutar ve bu bilgileri işleyerek resepsiyon görevlisine misafiri hangi odaya yerleştirebileceği konusunda tavsiyelerde bulunur. Mevcut oda durumlarını ve Odaların aylık doluluk durum tablosunu şekil üzerinde görebilirsiniz. Odalar gerçeğine uygun bir görsellikle sizlere aktarılır. Ağdaki tüm lisanslı kullanıcılarımız bu bilgileri ortak olarak paylaşıp görebilirler.
Geniş Raporlama imkanı sayesinde; Oda Doluluk Raporu, Kalan Misafir Sayısı, Mesleksel Raporlama, Salon Kiralama Sayısı, Kahvaltı eden ve Yemek Yiyen Misafir Sayısı hakkında genel rapor ve istatistik bilgilerini alabilirsiniz.
Yapılan rezervasyon işlemlerinden sonra, gelen müşterilerin kimlik bilgileri alınarak bu bilgiler sağlıklı bir biçimde programa kaydedilir ve kolaylıkla Tarih, Ad, Kayıt Numarası gibi kriterlere göre sorgulanıp kişinin bilgilerinin dökümü yapılır. Gerektiğinde bu bilgiler tarihsel olarak XML dosyasına aktarılarak Emniyet Merkezine gönderilebilir. Programımız Emniyet Kimlik Bildirim programına uyumlu çalışmaktadır. Resepsiyonist’ in bilgileri iki kez girmesini ortadan kaldırır.
Konaklama ve Yemek Başlıkları altında iki farklı makbuz çıkartarak elle makbuz girme zahmetine son verir. Program makbuz no bölümünü kendisi ayarlar ve otomatik olarak arttırır.
Misafirin bilgileri girilirken TC.Kimlik numarasının bilinmemesi halinde öğren butonuna basmak suretiyle anında kişinin TC.Kimlik numarası öğrenilebilir.
Programımız YTL ve TL para birimlerinin her ikisini de desteklemektedir. Programın içinde yerleşik olarak YTL hesap makinemiz yer almaktadır. Tüm çevirim işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Oda yerleşim planı sayesinde tüm odalarınızı kendiniz yaratabilir numaralandırabilir ve odalara dilediğiniz özellikleri atayabilirsiniz. Mesela kaç yataklı? Odanın türü; özel mi normal mi suit mi, oda numarası bilgileri gibi...
Personelin kişisel bilgilerini tutması için yerleşik Telefon Rehberi, Kartoteks ve Ajanda vardır.
Programın en kapsamlı bölümlerinden biri olan muhasebe bölümümüzde gelir ve gider takibizasyonu, Konaklama ve Yemek olmak üzere ayrı ayrı iki çeşit muhasebe defteri tutabilme özelliği, kredi kartlı işlemlerini otomatik olarak banka hesap hareketlerinden takip edip ay sonunda raporlama seçeneği imkanı, geniş YTL desteği, hızlı yazdırma özelliği ve şuan sayamadığımız daha pek çok özellik günlük hayatınızda sizlere kolaylık sağlayacaktır.
Programımızın; çıkan son sürümü kontrol etme yeteneği vardır. Bu sayede program her açılışta herhangi bir yenilik yapılmış mı diye kontrol eder ve eğer yapılmışsa kendini otomatik olarak günceller. Bu sayede her tür değişimi ve güncellemeyi ücretsiz olarak edinmiş olursunuz.



Misafirhane Otomasyonu indir ( Download )


İndirme Notu :Misafirhane Otomasyonu Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Misafirhane Otomasyonu program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Akıllı Dernek Yönetimi
Pratik Kadın Doğum Hast
e-kikNet (İhale Otomasyo
TeknoAsistan Doktor-Hasta
NetCafe DS
EmPro Profesyonel Emlak P
Hasta Sevk Kağıdı
Emlak Otomasyon Programı
Müşteri Takip-Kasa
ATHENA
Teknoasistan Teknik Servi
Pratik Pediatri (Çocuk H
Verim Ticari
Misafirhane Otomasyonu
Te-Barkod Stok Takip
MEMUR (657 `ye Tabii Mem
Cafe Control
MarketBrowser PE
AKINSOFT Cd Market
Beauty Wizard
iMagic Hotel Reservation
Barkod
CepAlSat
Mobi3D
ElvanPark-TTB Asgari Ücr
CetaSoft Kur Güncelleme
SMK Radyo TV Reklam Otoma
TupGaz
Kolay Stok-Kasa Takip
KitchenDraw
Jandarma Polis Karakol Pr
Orema Restorant
AGSoft Çocuk Doktoru Has
TRITON (Üretim Modülü)
Microm Cd Market
FineLIFT
Jerrycan
Dugan Sigorta
PosnetNakliye
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi