Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 03.05.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Market For Windows indir → Sektörel Market For Windows

Market For Windows





Market For Windows Editör Açıklaması:
Market For Windows programı Windows tabanlı barkod ve elektronik terazi sistemini destekleyen kullanıcı dostu bir programdır. Orta ve küçük ölçekli işletmelerin satış ve stok takibini tutan ve gerekli istatistikleri çıkartan program tamamen grafik arayüzlüdür. Kasa modülü, karlılık hesapları, veri düzenleme ve sistem araçları mevcuttur. Cari, stok, kasa, barkotlu satış, barkot basımı, elektronik terazi senkronizasyonu, geniş raporlama, SQL veritabanı ile takipleriniz ve yedekleme işlemleri daha kolay olacak. Windows tabanlı çalışan Market For Windows kolay kullanımlı arayüzü ve Firebird Database hizmet programıyla çok kullanışlı bir programdır.

Kurulumla sistem içine 3200 adet barkodu tanımlanmış ve bilgileri girilmiş ürün yüklenmektedir. Tek yapmanız gereken ürünlerin fiyat ve adet bilgilerini güncelleyerek sistemi çalıştırmaktır.

Not: Firebird programı ücretsiz olup, programın veri bilgilerini tutmak için gereklidir. Fakat bilgisayarınızda yüklü değilse program otomatik olarak kuruyor.



Market For Windows indir ( Download )


İndirme Notu :Market For Windows Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Market For Windows program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Market For Windows
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi