Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

KeePassX indir → Araçlar Araçlar

KeePassX





KeePassX Editör Açıklaması:
Bilgisayarın ve internetin yaşamımızda vazgeçilmezler arasına girmesiyle birçok şifremiz oldu. E-mail adreslerimizin şifreleri, web sitemizin ftp şifresi, internet sitelerine üyelik şifreleri, kullandığımız programların şifreleri gibi. Bu kadar şifreyi ezberlemek ve akılda tutmanın zorluğundan hareketle şifre yönetim programları ortaya çıktı. KeepassX programı da bunlardan biri. Bu program tüm şifrelerinizi tek bir dosyaya kaydediyor, isterseniz bu dosyaya bir şifre koyuyorsunuz, ve tek bir şifreyle tüm şifrelerinize ulaşabiliyorsunuz.

KeepassX açık kaynaklı, ve sürekli geliştirilen bir program. Şifre veritabanınızı en güvenli şifreleme algoritmalarından olan AES ve Twofish ile koruyor, bu sayede tüm şifreleriniz güvende oluyor. Kullanıcı adı ve şifreyi panoya kopyalama özelliği sayesinde hesabınıza rahatlıkla girebiliyorsunuz. Şifre üreticisi ile istediğiniz özelliklere sahip güvenli bir parola oluşturabiliyorsunuz.

Önemli Not: "Programı innDir" dedikten sonra çıkan sayfadan istediğiniz sunucuyu seçip innDirme işlemine başlayabilirsiniz.

Bu program Linux işletim sistemi içindir ve rpm paketi halindedir. Diğer paketler için geliştiricinin indirme sayfasına bakabilirsiniz.



KeePassX indir ( Download )


İndirme Notu :KeePassX Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com KeePassX program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Wine
Test Disk (Linux)
The All-Seeing Eye
KeePassX
Game Maker
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi