Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

karga - öteki dünya indir → Sohbet - İletişim karga - öteki dünya

karga - öteki dünya





karga - öteki dünya Editör Açıklaması:
En kısa sözcüklerle, Karga 3b (üç boyutlu) bir sohbet sistemidir. Basit bir sanal gerçeklik sistemi diye de adlandırılabilir.

Kullanıcılar, oyunlarda olduğu gibi 3b mekanlarda gezinebilirler, birbirlerini görüp konuşabilirler, görünüşlerini değiştirip çevreleriyle ve birbirleriyle (dansetmek, öpüşmek gibi) etkileşebilirler.

Bu sürümde konuşma balonları yenilendi, yeni giysiler eklendi, ses efektleri ve müzik güncellendi. Dans animasyonu ve çeşitli grafik arayüz iyileştirmeleri bu sürümün diğer yeniliklerinden sadece birkaçı.

Umuyoruz ki, gelecekte Karga`da başka oyun öğeleri de (bulmacalar, taşıt araçları, kullanılabilir nesneler, takım oyunları gibi) olacak.

Karga her zamanki gibi, Java Web Start teknolojisi sayesinde kurulum gerektirmiyor, tek tıklama ile çalışıp kendisini güncelliyor.

Önemli Not : Karga`yı çalıştırmak icin java 5 veya üstü gerekir.



karga - öteki dünya indir ( Download )


İndirme Notu :karga - öteki dünya Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com karga - öteki dünya program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
karga - öteki dünya
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi