Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:165 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Invisible Secrets indir → Güvenlik - Gizlilik Invisible Secrets

Invisible Secrets





Invisible Secrets Editör Açıklaması:
Bilgi çağında yaşıyoruz. Veri iletiminde gizlilik önemli bir konu. Özel ileti, değiş tokuş, iş ya da ticari sırlar gibi çok önemli bilgilerinizi bilgisayar korsanları ele geçirebilir. İnternette bilgi akışı çok yönlü ve hızlı bir şekilde yapılır. Fakat internet dünyası bilgi akışında tam emniyetli değildir. Patronunuz, gizli servisler
ya da bilinmeyen birtakım kişiler özel bilgilerinizi ele geçirebilir. E-posta ya da kişisel belgelerinizi çeşitli tehditlere karşı koruyabilirsiniz. Bilgilerinizi 40 ve 56 bit anahtar uzunluğunda şifreleyebilir ama bu da tam çözüm olmayabilir. İşi biraz daha zorlaştırmak amacıyla şifrelediğiniz iletileri ayrıca gizleyebilirsiniz. Invisible Secrets dosyaları gizler, şifreler, internette dolaştığınız izleri siler ve dosyaları parçalayarak yok etmeyi sağlar.

Normal şifreleme yazılımı bilgiyi sadece karıştırmaya izin verirken, Invisible Secrets, beş dosya türünde bilgiyi saklamaya imkan sağlar. (Programın gizleyeceği iletiler için JPG, PNG, BMP, HTML ve WAV olmak üzere 5 taşıyıcı dosya kullanılabilir.)

Özellikleri:

Şifreleme:
Bir gizli kod atanarak şifrelenmiş dosyanın, okunacağı zaman geçerli bir parola tanımlaması yapılması sonucu çözülen yapı. Program AES-Rijndael, Blowfish, Twofish, RC4 , Cast128, GOST, Diamond 2, Sapphire II şifreleme sistemlerini kullanır.
Stenografi:
Stenografi bir sanat ve bir bilginin bir başka dosya
içinde yerleştirilerek iletinin gizlenmesi durumu.
Veri yok etme:
Windows Gezgini`nden dosyaları ve klasörleri silmek güvenli değildir. Windows Gezgini`nden silinen dosyaların ismi silinse de bilgisayardan gerçek anlamda silinmez. Program dosyaları yok ederek dosya/klasör kurtarma araçlarıyla da geri alınmasının önüne geçer. Program DoD 52220.22-M sistemini kullanır.
Parola yönetimi:
Programla parolalar listelenir. Program içinden ayrıca rastgele parola üretimi de yapılır.
İnternet izlerini yok eder:
İnternette gezindiğiniz sayfalar bilgisayarda saklanır. Çerezler (tanımlama bilgileri), son zamanlarda dolaştığınız adresler, geçmiş, son kullanılan belgeler, internet önbelleği, uygulamalar gibi. Program bunların tümünü ortadan kaldırır. Kimse sizin ziyaret ettiğiniz yerleri göremez.
E-posta şifreleme:
Kendinden çözümlemeli paketler oluşturabilir. Bu özellik sayesinde şifrelemeden önce dosyaları sıkıştırabilir, daha sonra bu paketi e-postayla gönderebilirsiniz. Alıcı şifrelenmiş paketi aldığında doğru parola girdiğinde paketi açabilir. (Kendinden çalışabilir dosya oluşturduğunuzda ayrıca özel programa ihtiyaç duyulmaz.)

* Sihirbaz kullanımıyla program kullanılabilir.
* JPG, PNG, BMP, HTML ve WAV olmak üzere 5 taşıyıcı dosya kullanılabilir.
* Windows içerik (sağ tuşta varolma) menüyle bütünleşik yapı.
* Esnek yapısıyla kullanıcı kendi şifrelemesini geliştirebilir.
* IP`den IP`ye parola aktarımı. Sanal klavye kullanılabilir.
* Yerleşik FTP aracı.

Programın lisanslı fiyatı 39.95$`dır.



Invisible Secrets indir ( Download )


İndirme Notu :Invisible Secrets Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Invisible Secrets program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Invisible Secrets
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi