Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:149 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Internet Explorer 7 indir → Tarayıcı Tarayıcı

Internet Explorer 7





Internet Explorer 7 Editör Açıklaması:
Nihayet Internet Explorer 7 beklenen stabil sürümüyle karşımızda. Microsoft Internet Explorer 7, Internet kullanıcılarına gizlilik, güvenilirlik ve esneklik açısından en gelişmiş tarama deneyimi sunuyor. Gelişmiş yeni özellikleriyle size webte kusursuz bir surf imkanı sağlıyor. Internet Explorer 7 bu son sürümüyle diğer tarayıcıları geride bırakacağa benziyor.

Özellikler:

Sekmeli Surf
Sekmeli tarama özelliği

RSS Desteği
RSS dosyalarını otomatik olarak görmesi ve görüntülemesi(Kayıt olmadan) Firefox`tan iyi bir özelliği denebilir. Çünkü Firefox RSS dosyalarını XML olarak algılamaktaydı.

Hızlı Arama Çubuğu
Internet Explorer`ın Vista arayüzüne yorumlanmış değişik bir şekille gelen Hızlı Arama Çubuğu ilk kurulumda MSN Search ile geliyor

Gizliliğinizi Korumaya Yönelik Araçlar

Web Gizlilik Araçları
Gizlilik koruma araçları sağlar ve Web sitelerinin sizin hakkınızda topladığı kişisel bilgileri denetlemenize olanak verir. Bu araçlar, W3C (WWW Konsorsiyumu) tarafından geliştirilmekte olan P3P (Gizlilik İlkeleri Platformu) standardını destekler.

Yakınlıştırma özelliği
Sanki bir PDF dosyası inceliyormuş gibi Web Sayfası bu özellik sayesinde artık incelemek mümkün en küçük noktaları kalitesi bozulmadan inceleyebilirsiniz.

Her Zaman ve Her Durumda Güvenilir

Hata Toplama
Kullanıcıların Internet Explorer`la ilgili sorunlar hakkında bilgi bulmalarına ve ilgili verileri çözümlemeleri için Microsoft`a iletmelerine olanak verir. Bu bilgiler, Microsoft`un daha sonraki Internet Explorer Hizmet Paketleri içinde çözüm sunması gereken olası sorunların belirlenmesine yardım edebilir.

Web`i İstediğiniz Şekilde Kullanabilmenizi Sağlayan Esneklik

Resim Araç Çubuğu
Web sayfaları üzerindeki istediğiniz resimleri sorunsuz ve hızla kaydetmenize, e-posta ile göndermenize ve yazdırmanıza, ayrıca Resimlerim klasörüne kaydettiğiniz tüm resimleri görüntülemenize izin verir. Web sayfaları üzerindeki resimlerin üzerine gittiğinizde, Resimlerim araç çubuğu, Resimlerim işlevlerine anında erişim sağlamak üzere görüntülenir.

Ortam Çubuğu
Tarayıcı penceresinde, ortam bulmak ve oynatmak için bir kullanıcı arabirimi sağlar. Ayrı bir pencere açmadan müzik, görüntü veya karma ortam dosyalarını çalıştırabilir, ses düzeyini denetleyebilir, çalıştırılacak ortam dosyalarını ve çalınacak parçaları seçebilir ve bilgisayarınızdaki veya WindowsMedia.com Web sitesindeki farklı ortamlara erişebilirsiniz.

Resim Boyutunu Otomatik Olarak Değiştirme
Yeni otomatik resim boyutu değiştirme özelliği, tarayıcınızın penceresinde görüntülenemeyecek büyüklükteki resimlerin boyutlarını tarayıcı penceresine sığacak şekilde değiştirir.

Yeni Akıllı Tasarım
Stil verilmiş yeni tarayıcı araç çubuğu düğmeleri, daha renkli menü arka planı ve araç çubuğu alanları. Windows Vista görünümünü, iletişim kutuları, menüler, tarama çubukları, liste kutuları ve araç çubukları da dahil olmak üzere tarayıcı penceresine görsel açıdan bütünleştirir.

Web Temelli Uygulamaları Hızla ve Zorlanmadan Geliştirme Olanağı

Internet Explorer DHTML Platformu
Web temelli uygulamalarınız için güçlü bir kullanıcı arabirimi oluşturmanıza yarayan DHTML özelliklerini sağlar. Ana Web standartları desteği üzerinde yapılan önemli geliştirmelerle beraber, Internet Explorer 5.5 içindeki geliştirici özelliklerini içerir.

Tam CSS Düzey 1 Destek
Kenarlıklar, dolgular ve şimdi satır içi öğeler için desteklenen kenar boşlukları dahil CSS1 (Basamaklı Stil Sayfaları Düzey 1) için tam destek sağlar. Ayrıca, HTML belgelerinize noktalardan veya kesik çizgilerden oluşan efektler ekler; makaleleri, gazeteler ve dergilerde kullanılan stile uygun olarak yerleştirmenize ve metnin Web sayfalarında dikey olarak görüntülenmesine olanak sağlar.

Tam CSS Düzey 1 Desteği
Standartlara dayanan uygulamalar için geliştirilmiş destek ve kullanıcılar için bilgi sağlayıcı içeriğin geliştirilmesini sağlar. Programlar ve komut dosyalarının, platform ve dil kısıtlaması olmadan, belge içeriğine, yapısına ve stiline erişmelerine ve bunları güncelleştirmelerine olanak veren bir arabirim olan W3C DOM (Belge Nesne Modeli) Düzey 1 ile tam olarak uyumludur.

Geliştirilmiş SMIL 2.0 Çalışma Taslağı çoklu ortam desteği
W3C`de (WWW Konsorsiyum) geliştirilmekte olan eşzamanlı çoklu ortam bütünleştirme dili (SMIL) 2.0 çalışma taslağı için sürekli destek sağlar. En önemli desteği çoğunlukla, komut dosyasına gerek kalmadan, istendiği zamanlarda, resimlerin soluklaşması, silmelerin kullanılarak metin ve ortam öğeleri arasında geçiş yapma ve bir öğeye kademelerden oluşan renkli arkaplan ekleme gibi, süzgeçlerin ve efektlerin kullanımına izin veren geçişler alanında vermektedir.

İçeriği kısıtlı IFrames
IFrames , Web tabanlı e-posta uygulamaları sunmak veya tarayıcı uygulamaları oluşturmak için HTML içeriğini görüntüler. Geliştiriciler, kötü niyetli yazarların kullanıcıları hazırlıksız yakalayacak, e-posta veya içerik temelli saldırılarını başlatmalarını zorlaştırabilir.

Fare tekerleği ile ilgili olaylar
Fare tekerleğinin kullanımına bağlı olarak gerçekleşen bazı yeni olayları tanıtır. Bu olaylar, içerik veya uygulamanızın kullanıcı girişlerine daha iyi tepki vermesini sağlar.

XML
Daha yüksek performans ve güncel XML standart desteği sağlayacak şekilde, Microsoft XML (MSXML) 3.0 desteği içerir.

.NET bütünleşmesi
WebService eylemlerinin bir parçası olarak, sunucu ve istemci tarafı kodlarının bütünleşmesini kolaylaştırır ve uygulamaların işlevleri sunucuda eş zamanlı olmayacak şekilde çağırmalarına olanak verir. Bu eylemi, sayfa gezintilerini engellemek, XML ve SOAP kullanarak sunucudan veri almak için kullanabilirsiniz.

Metin taşması için otomatik elipsler
Metin içeriklerinin, taşıyıcılarına sığmadığı durumlarda elipslere destek sağlar. Microsoft, bu işlevi CSS belirtiminin gelecekteki geliştirmelerine eklemek üzere, WC3`de CSS Çalışma Grubu ile beraber çalışmaktadır.

Önemli Not: Windows XP SP2 sürümünde çalışır.



Internet Explorer 7 indir ( Download )


İndirme Notu :Internet Explorer 7 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Internet Explorer 7 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Mozilla (Türkçe)
Deepnet Explorer Personal
Mozilla (Linux)
Browster
MyIE
27 Tools-in-1 Wichio Brow
Slim Browser
Crazy Browser
BrowserStar
Mozilla
MixBrowser
Browse3D
NotJustBrowsing
GreenBrowser
Fast Browser Pro
Acoo Browser
WinWAP
Web Monitor
Gogo Explorer
Deepnet Explorer Advanced
PhaseOut
BrowserBob
Internet Explorer 7
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi