Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

HtmlToExe Professional indir → İnternet Çeşitli Araçlar

HtmlToExe Professional





HtmlToExe Professional Editör Açıklaması:
Üreticiden:HtmlToExe ile web sayfalarını rahatlıkla .exe haline getirebiliyorsunuz. Böylece herhangi bir uygulama olmadan web sayfalarınızı rahatlıkla açabiliyorsunuz. Program .exe işlemi yaparken şıkıştırma da yaptığından sayfalarınızın daha az yer kaplamasını sağlar. Ayrıca programın görsel şeklide mükemmel.

Gelişmiş temaları hem yapacağınız .exe için hem de program için kullanabilirsiniz. Exe yapacağınız dosyaları rahatlıkla seçebiliyorsunuz. Program hem İngilizce hem de Türkçe özelliği bakımından gerçekten çok avantajlı. Yapacağınız .exe içinde dil seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

PROFESSIONAL SÜRÜMDEKİ ÖZELLİKLER
Dosyalar daha rahat seçiliyor: Yapacağınız .exe dosyalara, ekleyeceğiniz web sayfalarınızı çok rahat bir şekilde ekleyebiliyorsunuz. İstediğiniz web sayfasının index dizinini eklemeniz yeterli. Gerisini program otomatik olarak buluyor ve .exe ye ekliyor.
EXE dosyalara müzik ekleme: Yapacağınız .exe dosyalara mp3,wav,mid formatlı müzikler ekleyebiliyorsunuz. Eklediğiniz .exe dosyalara müzik paneli koyarak kullanıcının rahat bir şekilde müziği açıp kapatmasını sağlayabiliyorsunuz.
EXE dosyaların açılışına resim ekleme: Yapacağınız .exe dosyalara jpeg formatlı resimler koyabiliyorsunuz. Resimlerin açılışına 150 farklı geçiş efekti koyabiliyorsiniz. Böylece yaptığınız .exe dosyalar daha mükemmel gözüküyor.
EXE dosyaların açılışa progressbar koyma: Yapacağınız .exe dosyaların açılışına resimle beraber ya da ayrı olarak ilerleme göstergesi koyabiliyorsunuz. Böylece kullanıcı .exe dosyayı açarken yükleme zamanını rahatlıkla görebiliyor.
EXE dosyaların açılışa şifre koyma: Yapacağınız .exe dosyalara dilediğiniz şifreyi koyabiliyorsunuz. Böylece yaptığınız .exe `nin izinsiz kullanımını engelleyebiliyorsunuz.



HtmlToExe Professional indir ( Download )


İndirme Notu :HtmlToExe Professional Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com HtmlToExe Professional program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
NewsPiper
Site Kontrol
Advanced HTML Optimizer
Piyasa Bilgileri
Threefifteen Jukebox
W-Agora Forum
SkorTakip
East-Tec Eraser (Home & S
Save Flash
Right Web Monitor
My Links
AdSenseLog
Advanced Link Catalog
Site Derecesi
AcqURL
Office XP Update: Small B
Flash Saver
InternetStat
NET Traffic Meter
TitleFix
WhereIsIP
Easy Web Page Saver
Smart Phone Recorder - An
IP Göster (MyIpViewer)
Xenu`s Link Sleuth
MSN Ne Dinliyorum
Download Druid
GuruNet
NetMeter
Mozilla Suite
CountryWhois
Proxy Checker
TZ Connection Booster
Inforce XE
DNS ActiveX Control
Youtube EXE
RSS Captor Free
AnalogX HyperTrace
Powerful Cookies
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi