Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 23.04.2024 Åžu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Hide The IP indir → Ä°nternet BaÄŸlantı Araçları

Hide The IP





Hide The IP Editör Açıklaması:
İnternet üzerinde gerçek IP adresiniz üzerinden dolaşırsınız. Yazılım içinde bulunan hazır vekil (proxy) adresler sayesinde internet üzerinde farklı IP adresleri üzerinden dolaşabilirsiniz. Girmiş olduğunuz web siteleri sizin IP adresinizi kendi veritabanları içinde saklar. Ayrıca bazı siteler de siteye girdiğiniz anda `195....` IP adresine sahipsiniz diye mesaj da gösterir. Program sayesinde gerçek IP adresiniz yerine vekil IP adresi tesbit edilir.

Eğer bir web sitesi belirli ülkelerden gelen kullanıcılar için sınırlama getirdiyse bu vekil adresleri kullanarak bu sitelere girebilirsiniz. Ayrıca web e-postalarınızı da anonim olarak yollayabilirsiniz. Gerçek IP adresinizi göstermeden forumlarda iletiler atabilirsiniz. (Tabii IP engellemesi olmuşsa).
(Mesela: Rapid..adlı siteden dosya indirmek için; mega..adlı sitenin Türkiye`den gelen kullanıcılara koyduğu sınırlamayı geçmek için kullanılabilir.)

Programı açtığınızda ana ekran üzerinde çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. Bu kısımda herhangi bir ülkeden ya da tüm ülkelerden IP adresi aranabilir. Ayrıca saydam, anonim ve elit vekil adres seçimi de yapılabilir. Yine aynı yerde bulunan vekil adreslerin yavaş, orta ve yüksek hızda çalışanı seçilebilir.

Alt kısımda program tarafından tesbit edilen gerçek IP adresiniz ülkeyle birlikte gösterilir. Onun altında ise yeni IP adres bilgilerini görebilirsiniz.

Hide The IP tuşuna tıklayarak vekil adres araması başlatılır. Program tarama işlemine geçtikten sonra bulduğu IP adresini atar. Vekil sunucudan çıkmak için durdur tuşuna basmanız yeterli olur. Bu durumda gerçek IP adresinize dönersiniz.
Vekil kontrolcüsü sayesinde vekil sunucuları arayabilir, bulduğunuz bu yeni IP`leri çalışıp, çalışmadığını deneyebilirsiniz.

Programın içinde yer alan bütünleşik web tarayıcı sayesinde hem intenette dolaşabilir hem de IP adres kontrolünü yapabilirsiniz.

Eğer bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.

Özellikleri:
İnternette izlenemez; bazı sitelerin bazı ülkelerden gelen kullanıcılara uyguladığı kısıtlamaya takılmazsınız.
Anonim dolaÅŸabilirsiniz.
Sizi engelleyen forumlara girebilirsiniz (eÄŸer IP engellemesi varsa).
Tek tıklamayla IP adresinizi gizleyebilirsiniz.
Herhangi bir ülkeden IP adresi alabilirsiniz.
Web esaslı e-posta sunucularından e-posta gönderebilirsiniz.
Transparent proxy (Saydam Vekil): Hiçbir gizlilik sağlamaz.
Anonymous proxy (Anonim vekil): Rastgele bir IP ataması yaparak (ya da elle değiştirerek) dolaşabilirsiniz. Mesela; bazı sitelerin IP engellemeleri; bazı paylaşım sitelerinden dosya indirmek; ya da oylama sitelerinde gerçek IP adresiniz üzerinden bir kez oy atabilirken anonim IP kullanarak 100lerce ve hatta 1000lerce oy atabilirsiniz.
Elite proxy (Elit Vekil): Daha yüksek bir anonim dolaşma sağlar. Normal anonim IP`leri bazı siteler tesbit ederken bunlar daha zor tesbit edilebilir.

Kısıtlama:
Programın bu deneme sürümünde ülke seçimi yaparak vekil sunucu ataması yapılmaz. Sadece tüm ülkeler araması yapılabilir ve programın bulduğu IP`ler otomatik atanır. Ayrıca bir günde belli sayıda vekil adres ataması yapar.

Programın lisanslı fiyatı 29.95$`dır.



Hide The IP indir ( Download )


İndirme Notu :Hide The IP Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Hide The IP program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
cFos (XP/2000/2003/NT4)
ErdaÅŸsoft Proxy CanavarÄ
iSpeed
Hide The IP
MightyFax (Windows 98 ya
Dunce
TweakMASTER Pro
Hızlı TTnet
TİA Yardımcısı
Virtual Modem
Aarons Auto-Browse
Show My PC
Google Web Accelerator
Internet Bağlantı Progr
MicroSurfer
Speed4Web
iNTERNET Turbo 2003
Ace Ping
AusLogics BoostSpeed
Accelerate
CheckDialer
cFos (Me/98/95)
BeFaster
Emsa Bandwidth Monitor
Robust Internet Speed Boo
AKINSOFT AsPing
CableNut
Advanced Dialer
TrafMeter
Dr.Salman`s WinBooster
Internet Speed Booster
Heatsoft Automatic Synchr
Connection Keeper
ExpressLink Internet Acce
Netsayar
TurkcellConnect
MightyFax (Windows XP - 2
Links Organizer
TcpSpeed
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi