Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:173 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

HDD Scan and Repair indir → Araçlar Bakım - Onarım

HDD Scan and Repair





HDD Scan and Repair Editör Açıklaması:
Uzunca bir süre kasamızda çalışan sabit sürücülerimiz, biz fark etmesek de bir süre sonra aşırı ısınma ve sürekli veri yükleme sonucu bozulmaya başlarlar. Bilgisayarımız yavaşlar, dosyalarımız açılmamaya başlar, mavi ekran hataları sık belirir ve bir gün bilgisayarımız hiç açılmaz. Servise götürdüğümüzde ise acı bir sonuç bizi bekler. Sabit sürücümüz bozulmuştur, önemli tüm verilerimiz gitmiştir ve en kötüsü de bu verilerimizi yüksek paralar ödeyemedikten sonra kurtaramayacağımız gerçeğidir.

İşte HDD Scan, bu durumda sizin kurtarıcı meleğiniz olmayı vaat ediyor. Program özellikle ücretsiz oluşu ile ilgi çekse de, 136 GB`tan büyük sabit sürücüleri bile tanıyıp kontrol edebiliyor, üstelik anakartınızın desteği olmasa bile.

Program sadece IDE sürücüleri için çalışabiliyor, yani bozulan bir SATA sürücünüzü tamir edemiyorsunuz. Tabi, SATA destekli bir sabit sürücünün daha yeni olduğunu varsayarsak şimdilik bu bir eksiklik olarak görülmemeli.

Yazılım, BIOS`tan bağımsız olarak çalıştığından ölü gözüken sabit sürücüleriniz bile tanınabiliyor. Yüksek hızlı ve kolay kullanıcı arabirimli program ile sabit sürücünüzün işe yarayan tüm bölümleri elden geçiriliyor. Bozuk bölümler hızla atlanıyor ve kurtarılabilecek tüm veriler, hatta kimi durumlarda tüm sabit sürücünüz tekrar hayata döndürülüyor.

HDD Scan ile sabit sürücünüzün öldüğünü söyleyen ve verilerinizin ancak yüksek miktarlar ödenerek tamir edilebileceğini belirten servisinize, kendi imkanlarınız ile neler başarabileceğinizi artık gösterebilirsiniz.

Önemli Not : Program, yapısı gereği bir imaj dosyası olarak geliyor. Bu imaj dosyasını CD yazma programınız ile CD`nize sistem CD`si olarak yazdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatmanız yeterlidir. HDD Scan başlangıçta çalışacak, tüm sabit sürücülerinizi tarayacak ve kurtarılabilecek veya onarılabilecek tüm verileri size sunacaktır.



HDD Scan and Repair indir ( Download )


İndirme Notu :HDD Scan and Repair Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com HDD Scan and Repair program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Super Utilities Pro
Disk Cleaner
Advanced NTFS Recovery
TweakNow RegCleaner Stand
Advanced DBF Repair
RegToy
SuperCleaner
Registry Repair Pro
Vista Manager
Super Utilities Standard
CleanReg
Advanced Word Repair
HDD Scan and Repair
Registry Clean Expert
Sentinel Professional
RegCure
FreeRAM XP Pro
Clean My Registry
O&O UnErase
Systerac XP Tools
Advanced CAB Repair
Restorer 2000
Acronis Recovery Expert
CCleaner
MISPBO Free Registry Clea
R-Excel
Smart PC
Advanced Zip Repair
Advanced WindowsCare Pers
Ace Optimizer Utilities (
Advanced System Cleaner
Asus Smart Doctor
WinASO Registry Optimizer
LCleaner
Free Error Cleaner
Optimize Computer
Registry First Aid
Registry Medic
Registry Mechanic
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi