Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:149 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Google Earth (Macintosh) indir → Mac Araçlar

Google Earth (Macintosh)





Google Earth (Macintosh) Editör Açıklaması:
Uzaydaki uyduların çektiği görüntülerden kendi evinizi, işyerinizi, sokağınızı veya gideceğiniz bir yeri görmeye ne dersiniz ?

Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiği, bazı filmlerde de gördüğümüz, ama bu kadarı da olmaz dediğimiz işi yaptı ve uzaydan çekilen uydu görüntülerini bu programla internet kullanıcıların hizmetine sundu.

Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi uydu üzerinden gösteriyor bize. Tabi bu görüntüler anlık değil, belli bir süre öncesinde kaydedilmiş olan görüntüler. Yani pencereye çıkıp kafanızı yukarı kaldırıp el salladığınızda Google Earth`de görünmezsiniz :)

Artık arkadaşlarınıza evinizin yerini uzun uzun tarif etmenize gerek yok. Google Earth programında evinizin, işyerinizin vs. yerini bulup ister koordinatlarını göndererek, isterseniz de ekran görüntüsü alıp, yerinizi kolayca tarif edebilir, bu görüntüleri kullanarak web sitenize gerçek ulaşım haritaları yerleştirebilirsiniz.
Gayet net ve tatmin edici görüntüler sunan Google Earth beş yıldızlık bir uygulama.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
Mac OS X 10.3.9
G3 500Mhz işlemci
256MB RAM
400MB boş alan
128 Kbits/sn ağ hızı
3D uyumlu 16MB VRAM grafik kartı
1024x768 ekran

Not : Programın bu sürümü, yanında gelen Google Araç çubuğu ile beraber tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak programın bu sürümünde bazı profesyonel seçeneklere erişemiyorsunuz (GPS aygıtlarından yer tayini, şehirlerdeki en önemli binaların haritalarına erişim gibi). Bu seçeneklere de sahip olabilmek için programın Pro sürümünü buradan innDirip, 400$ karşılığında satın alabilirsiniz (Sadece daha evvel satın aldıysanız bu bağlantıya tıklayınız. Zira program buradan innDirildiğinde, çalışmak için bir ürün anahtarı gerektiriyor).

mp7indir.com Yorumu : Programın çalışma mantığı ve görüntüleri gerçekten de çok güzel. Detaylı ve büyültülmüş görüntülerin açılması için bir süre beklemek gerekebiliyor ancak görüntüler gerçekten de şaşırtıcı olacak kadar güzel. Tek bir eksiği var sadece, o da ne yazık ki İstanbul ve Ankara dışındaki Türkiye şehirlerinin henüz ayrıntılı görünümde yer almamaları, ve bu iki şehrimizin görüntülerinin de yabancı şehirler kadar detaylı olmaması. Ancak yine de AB`ye ilk adımı attığımız bu günlerde daha bir bütünleşeceğimiz Batı medeniyetini uzaydan da görmek için innDirmeye değecek bir uygulama. En kısa zamanda Türkiyemizin büyük kısmının da program veritabanında yer almasını umut ediyoruz. Ve tabii bir umudumuz da ileride bizim güzel şehirlerimizin de hem yakından, hem de Google Earth `tan bir Amerika, bir Japonya ya da bir İngiltere kentleri gibi düzenli, tertipli ve yeşillikler içinde gözükebilmesi...



Google Earth (Macintosh) indir ( Download )


İndirme Notu :Google Earth (Macintosh) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Google Earth (Macintosh) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Adobe Shockwave Player (M
ImageIngester (Mac OS X)
Samba
FontCard
Adobe Flash Player (Power
FLV Viewer
Menu Pass
MySQL Query Browser
oXygen XML editor
StuffIt Standard
Google Earth (Macintosh)
MacQibla
PasswordMenu
Disc Cover
Readerware (Macintosh)
FreeDMG
MAMP
McAfee VirusScan for Mac
Simply RAR
Nvu (Macintosh)
FontDoctor X
VirusBarrier
pgEdit
Nvu (Macintosh)
Widget Code
EarthDesk (Macintosh)
Navicat MySQL for Mac OS
Adobe Flash Player (Mac O
ClamXav
Adobe Reader (Mac OS X)
RAR for Mac OS X
General
Google Earth Pro (Mac)
Linotype FontExplorer X
Movies Database
Purebasic
VueScan Professional Edit
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi