Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Genbox Family History indir → Çeşitli Genbox Family History

Genbox Family History





Genbox Family History Editör Açıklaması:
Genbox Family History soy ağacı oluşturma programıdır. Program içinde yer alan araçlarında özelleştirilebilmesi sayesinde bir aile soy ağacı oluşturabilirsiniz. Aile ağacı içinde çizelgeler, arama, raporlama gibi çok sayıda bilgi alanına veri girilebilir ve oluşacak veritabanını yazdırabilirsiniz.

Programın kişi kartı içine resim, veri ve diğer çoklu ortam uygulamaları da iliştirilebilir. Esnek yapısı sayesinde arabirim içinde çeşitli değişikliklere imkan tanımaktadır.

Gelişmiş arama özelliği sayesinde program içinde arama da yapabilirsiniz. Tüm bilgileri kaydedebilir ve yazdırabilirsiniz. Gelişmiş raporlama özelliğiyle de rapor oluşturabilir (GRT), Genbox veritabanı (GRT), RTF, HTM, HTML, ASCII, TXT biçiminde rapor kaydedebilirsiniz.

`File`> `New Database`e tıklayıp, dosya adını yazıp bu dosyayı da kaydederek veri girişine başlayabilirsiniz. Kişi kartları içine bilgileri girebilirsiniz.

Program içine dışarıdan Gedcom dosya (GED) alabilir ve aynı uzantıyla dışarı çıkartabilirsiniz. Yedekleme ve geri yükleme özelliği sayesinde tüm dosyalarınızı ya da sadece belirli dosyaları yedekleyebilir; daha sonra hatalı bir durum karşısında bu yedeklemeyi geri alabilirsiniz.

Programın içinde klasik kes, kopyala, yapıştır, bul gibi tüm menüler mevcut ve çok geniş bir bilgi girişine imkan tanımaktadır.

Program Türkçe hariç çoklu dil özelliğiyle geliyor. Programın kapsamlı olması ve Türkçeyi desteklememesi kullanımda zorluk çıkartabilir.

Programın lisanslı fiyatı ise 29.95$`dır.



Genbox Family History indir ( Download )


İndirme Notu :Genbox Family History Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Genbox Family History program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Genbox Family History
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi