Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Free Easy CD DVD Burner indir → Araçlar CD - DVD Araçları

Free Easy CD DVD Burner





Free Easy CD DVD Burner Editör Açıklaması:
İnternet ve bilgisayar kullanıcılarının büyük çoğunluğunun Ses dosyalarını, CD lerini, videolarını, dosyalarını ve diğer işlerini depolamak için CD Yazma Programına mutlaka ihtiyacı vardır.

Nero ve benzeri birçok programın da ücretli olduğu, boyutunun yüzlerce megabyte olduğu internet camiasında size dosya boyutu ufak, kolay kurulumlu ve kullanımlı, size ve bilgisayarınıza hiçbir zararı olmayan küçük bir reklam gösterimi karşılığında tamamen ücretsiz olarak verilen alternatif bir CD ve DVD yazma programı sunmaktayız.

Free Easy CD DVD Burner programı ile veri ve ses (WAV, WMA, MP3, OGG, FLAC, AAC, M4A) dosyalarınızı CD lere veya DVD lere kolayca yazabilirsiniz.

Program ile Çift katmanlı DVD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW aygıtlarını kullanabilirsiniz.

ISO dosya türlerini yazabilir, oluşturabilir, CD ve DVD lerinizi kopyalayabilirsiniz. Beğendiğiniz Müzik CD lerinizi programın içindeki özellikler ile mp3 türünde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Hem de CDDB veritabanından albüm bilgilerini de alarak. (internet bağlantısı gerektirir.)

Standard ISO9660 Joliet, Tampon bellek koruması (Nero ve benzeri meşhur programlarda olan özellik), Çoklu oturum programın özelliklerinden sadece birkaçı.

Editörden : Programı Windows XP Professional İşletim Sistemi üzerinde sizler için kurup, bir ISO dosya yazma, CD kopyalama denemesi yaptım, hızı ve kalitesi oldukça beğenilecek halde olduğunu gördüm.
Gördüğüm kadarıyla sadece program penceresinin alt tarafında hiç te göze batmayacak bir şekilde ufak bir reklamdan başka herhangi bir zararlı içerik, popup pencere ve benzeri olumsuzluk bulunmamaktadır. Bu özellik te herhalde ücretsiz olmasının getirdiği bir dezavantaj olarak görülebilir. Üreticilerden bu kadarını da esirgememek gerektiğini düşünüyorum.

Türkçe Dil Seçeneği İle Kullanım :
Programnı Dil Seçeneklerine Türkçe Dilimiz de Üst Editörlerimizden Acne (Nejdet ACAR) tarafından çevirisi yapılarak eklenmiş ve üreticiye gönderilmiştir.
Dil Paketi Üretici tarafından yeni kurulum paketlerine koyulana kadar programı Türkçe kullanmak isterseniz buraya tıklayarak programın Türkçe Dil Paketini İndirebilirsiniz.



Free Easy CD DVD Burner indir ( Download )


İndirme Notu :Free Easy CD DVD Burner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Free Easy CD DVD Burner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Smart CD Menu Creator
CD-Menusystem
FinalBurner FREE
Speedo Autorun Maker
Cheetah DVD Burner
Burn At Once
Nero (Türkçe)
DP CD DVD Burner
Ultimate CD/DVD Burner
WinX DVD Author
Acoustica CD/DVD Label Ma
SureThing CD/DVD Labeler
007 DVD Copy
DVD Cover Print
Sun CD/DVD Burner
CDTrack Rescue
DVDXPlatinum
Fantom DVD Professional
Portable ImgBurn
InfraRecorder
Easy DVD Clone
ImTOO DVD Creator
DVD Shrink
Alcohol 120%
AutoPlay Magic
UltraISO Premium
DVDFab Platinum
AutoPlay Media Studio
Amazon DVD Shrinker
Photo CDuke
Feurio
inDisc Recovery
CheckFolder
1Click DVD Copy
Okoker ISO Maker
CopyToDVD
5star Game Copy
AutoRun Wizard
ISO Buster
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi