Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:141 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Fraps (95/98/ME İçin) indir → Araçlar Sistem Araçları

Fraps (95/98/ME İçin)





Fraps (95/98/ME İçin) Editör Açıklaması:
Fraps gerçek zamanlı video yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış kolay kullanımlı bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gerçekleşirebilirsiniz:

Sistem Kıyaslama
Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile, oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma(overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama
Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Deneme sürümünde yalnızca bmp biçiminde kayıt yapabilme şansınız bulunmaktadır. Yazılımı satın aldığınız taktirde jpg ve png biçimlerinde de kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına(örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Video Yakalama
En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152x864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız No cursor seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.

Not 1: Yazılımın deneme sürümünde 30 saniyelik video kaydedebilme ve yalnızca bmp biçiminde anlık görüntü yakalama kısıtlamaları bulunmaktadır. Yazılımın tüm özelliklerinden yararlanmak için 25 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Not 2: Yazılımın Windows 2000/2003/XP işletim sistemleri için olan sürümüne ulaşmak için buraya tıklayınız.



Fraps (95/98/ME İçin) indir ( Download )


İndirme Notu :Fraps (95/98/ME İçin) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Fraps (95/98/ME İçin) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Windows Product Key Viewe
SiSoftware Sandra MAX3
PowerToys for Windows XP
Clean It
Partition Resizer
FileMon
Free History Cleaner
My Drivers
My BootDisk
Trash it!
NTsu
Temp Clean
Tweaki...for Power Users
BySoft FreeRAM
What`s Running
EVEREST Corporate Edition
HDDlife Pro
IPv6
Armor Tools
Memmax
Zzz
WinDriver Ghost Enterpris
iPodLinux Installer (Wind
XP Hidden Application Int
WinRescue Me
Deep Freeze Standart
Desktop Info
RamTurbo
Monitor & Free RAM
Microsoft Office Key View
Okoker Disk Cleaner
GameHike
FreeMeter
Fresh Diagnose
Visual Basic Run-Time Red
GoBack Deluxe
Paragon Exact Image
Fast Cleaner
Universal Document Conver
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi