Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Firefox Extension Backup Extension (FEBE) indir → İnternet Tarayıcı Eklentileri

Firefox Extension Backup Extension (FEBE)





Firefox Extension Backup Extension (FEBE) Editör Açıklaması:
Firefox Extension Backup eklentisi sayesinde oldukça basit ve hızlıca Firefox İnternet tarayıcınızın kurulu eklentilerinin, temalarınızın (yani şablonlarınızın), Sık kullanılan adreslerinizin, cookielerinizin (bilgi çerezlerinizin), profil bilgileri ve ayarlarınızın yedeğini belirttiğiniz bir klasöre alabilir, ileride tekrar kurmak için saklayabilirsiniz.

Alınan eklenti yedekleri tekrar kurulabilir (.xpi) özellikte alınaktadır. İhtiyacınız olduğunda tekrar kurmak için eklentiler pencerenizi açıp dosyanızı fareniz ile buraya sürüklemeniz yeterlidir.

Firefox Eklentilerinin Kurulması : Programı mp7indir linkine tıkladığınızda gelen ekranda tarayıcınızın menü kısmının altında çıkan sarı uyarı çubuğuna tıklayıp �Bu Siteye İzin Ver" seçeneğini seçmeniz halinde Firefox eklenti yükleme/kurma penceresi gelecektir. Bu pencerede "Kur" butonundaki sayan süre bitince bu tuşa basıp kurulmasını sağlayabilirsiniz.

Eklentiyi Kaldırmak ve Güncellemek İçin :
Tarayıcınızın üst menülerinden Araçlar menüsünün altındaki Eklentiler kısmına tıkladığınızda açılan Eklenti Kurma/Kaldırma/Güncelleme penceresinde kaldırmak istediğiniz eklentiyi bulup üzerinde sağ tıklayıp "Kaldır" diyebilir veya üzerine bir kez tıklayıp bu pencerenin alt kısmında bulunan "Kaldır" tuşuna basarak kaldırabilir veya "Güncelle" butonu ile pencerede bulunan tüm eklentilerin güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanımı Hakkında Bilgi :
Firefox İnternet Tarayıcınızın üstteki Araçlar menüsünden FEBE/FEBE Options kısmına girdiğinizde Options (seçenekler) bölümünde üç tane seçilebilir kısım göreceksiniz. Bunlardan istediğinizi işaretleyip üstten ikinci bölüm olan Directory kısmına geçiniz. Burada da üstteki kısım hedef yani yedeğinizi kaydedeceğiniz klasörü belirteceğiniz kısımdır, yanındaki browse butonu ile klasör seçiniz. Alttaki kısım boş ise Windows XP işletim sisteminde otomatik olarak gereken dosya yolu bulunmakta ve orada "c:windowssystem32wscript.exe" yazmaktadır, eğer yoksa yazınız. Diğer işletim sistemlerinde (win98 gibi) otomatik bulunamayacağı için boş olacaktır, bilgisayarınızın arama özelliği kısmında wscript.exe yazıp aradığınızda "c:windowswscript.exe", "c:windowssystemwscript.exe" veya "c:windowssystem32wscript.exe" altında olduğunu göreceksiniz, aynı yolu o kısma yazınız. Sonra en alttaki Ok (tamam) butonu ile pencereyi kapatınız.
Tekrar Araçlar/FEBE/Perform Backup kısmına tıkladığınızda ekranda hızlıca çalışan bir pencere görürsünüz ve 10-15 saniye sonra işlem bittiğinde ayrı bir pencere açılır. Onu kapayabilirsiniz.
Kayıt için seçtiğiniz klasöre gittiğinizde tüm seçtiğiniz eklenti, profil ayarları, şablonlar, sık kullanılanlar vb. hepsinin yedeğinin alındığını göreceksiniz.

Versiyon Yenilikleri :
Bu versiyonda önemli bir yama yapılarak Firefox 2.0.0 ve üzeri sürümlerdeki bir hata kapatılmış.



Firefox Extension Backup Extension (FEBE) indir ( Download )


İndirme Notu :Firefox Extension Backup Extension (FEBE) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Firefox Extension Backup Extension (FEBE) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Accurate Popup Killer
FootieFox
ICQ Toolbar
Ad Muncher
Internet Explorer Google
Zero Popup
Zilla Pop-up Killer
Gmail Notifier
Bookmark Duplicate Detect
WordIQ ToolBar
Pop-Up Sentry
PureSight PC
MereSurfer 2005 All-In-IE
PrintPunk
ZeroAds
Pluck
NetCaptor
FlashGot
Google Blogger Web Commen
Internet Explorer Sözlü
The Download Toolbar
MSN Search Toolbar with W
RoboForm
Pop Up Blocker
All in One Sidebar
Gmail File Space (GSpace)
Forecastfox
MetaProducts Mozilla Fire
Neoobe Araç Çubuğu
ColorZilla
IE Toolbar Manager
Internet Explorer 5.0 Too
12Ghosts Pop-Up Killer
My IP Tool
ToolBar 2000
McAfee SiteAdvisor for Mo
History Collector Pro
Lost Goggles
Full Screen for Netscape
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi