Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Fantasy Chess indir → Zeka Fantasy Chess

Fantasy Chess





Fantasy Chess Editör Açıklaması:
Dünyanın en eski strateji oyunu olan satranç`ı oynarken, konudan ayrılmadan eğlenmek istiyorsanız, bu oyuna bakmak sizi mutlu edecektir.
Taşlarınızı seçebileceğiniz bir çok kategori var: Dinazorlar, böcekler, klasik taşlar ve daha birçoğu. Yeni başlayanlardan en zorlu oyunculara kadar geniş bi yelpazeye hizmet edebilecek 10 farklı zorluk derecesine sahip. Zevkli ve eğlenceli olmasından dolayı yeni başlayanlar için ideal bir satranç oyunu.

Deneme versiyonunda sadece dinazorlar ve geleneksel takım var. Tam versiyonunda ise 8 tane daha farklı takım bulunuyor. Bunlar;
Böcekler
Mythical 1
Mythical 2
Okyanus 1
Okyanus 2
Gerçekçi ve
Sürüngen
takımları mevcut.

İster bilgisayara karşı oynayabilirsiniz isterseniz de aynı bilgisayar üzerinden 2 kişilik olarak bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

Satranç öğrenmek istiyorum, satrancımı geliştirmek istiyorum veya satranç oynayacağım fakat kendime rakip bulamıyorum diyenlere işte fırsat.

Santraçta kendinizi bu oyun sayesinde geliştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirdikçe de oyunun zorluk derecesini 10 kademeye kadar yükselterek seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Ayrıca oyunda normal bildiğimiz klasik sembollerin yanı sıra dinazor, böcek ve bazı yaratıkları ekleyerek oyunu daha zevkli bir hale getirebiliyorsunuz.

Not: Oyunun içindeki bazı özellikleri demo sürümünde kullanamıyorsunuz. Oyunun tam sürümünü 14.95 $ karşılığında üretici sitesinden satın alabilirsiniz.



Fantasy Chess indir ( Download )


İndirme Notu :Fantasy Chess Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Fantasy Chess program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Fantasy Chess
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi