Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:161 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Extra Drive Creator Professional Edition indir → Sistem Araçları Extra Drive Creator Professional Edition

Extra Drive Creator Professional Edition





Extra Drive Creator Professional Edition Editör Açıklaması:
Extra Drive Creator ile bilgisayarınızda şifreli sürücü, sanal CD, dosya ve klasörden sürücü ve RAM (bellek) sürücüsü oluşturabilirsiniz.

Programı açtığınızda bilgisayarınıza ait çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz. İşletim sistemi, sürüm, kimlik, yapı, fiziksel bellek toplamı, işlemci sayısı, işlemci frekansı, kullanıcı adı, bilgisayar adı, sistem lisansı, klavye tipi, bios tarihi, bios sürümü gibi bilgilere tek bir ekran içinden görüntüleyebilirsiniz.

Şifreli sürücü:
Bu araç bilgisayarınızda şifreli sürücüler oluşturmak için kullanılır. Bu sürücü üzerinde diğer kullanıcılardan gizlemek istediğiniz bilgileri saklayabilirsiniz. Sürücü gerçek zamanlı AES 256-bit algoritma kullanır. Bilgisayarınızda şifreli sürücü oluşturduğunuzda, parolanızla şifrelenen ekstra sürücü Windows Gezgini`nde görüntülenir.
Sanal CD:
Bu araç CD-ROM`ların ISO kalıplarını okumak, oluşturmak ve ayrıca onları bilgisayarınızda CD-ROM`lar olarak etkinleştirmek için kullanılır. Sanal CD oluşturduğunuzda, kaynak sürücüdeki bilgilerin toplandığı bir ISO kalıbı sabit diskinizde, sanal CD-ROM ise Windows Gezgini`nde görüntülenir.
Dosyadan Sürücü:
Bu araç ilave sürücüler üzerinden bilgisayarınızın sabit diskini bölümlemeden ekstra sürücü oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için dosyaları baz alır. Oluşturma sonrası, Windows Gezgini sabit diskinizde oluşturulan sürücüden bilginin tutulacağı bir ekstra sürücü ve kapsayıcı dosyası gösterir.
Klasörden Sürücü:
Bu araç bilgisayarınızın sabit disklerinde fazladan bölümler oluşturmadan ekstra sürücüler oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için klasörleri baz alır. Bilgisayarınızda sıkça kullandığınız klasörlere erişimi kolaylaştırmaya hizmet eder. Oluşturma sonrası Windows Gezgini`nde seçtiğiniz klasöre içeriğin gösterileceği bir ekstra sürücü ve kapsayıcı bilgisayarda görüntülenir.
RAM Sürücü:
Bu araç bilgisayarınızın sabit disklerinde fazladan bölümler oluşturmadan ekstra sürücüler oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için RAM`ı (belleği) baz alır. Tüm bilgiler bu sürücü üzerinde tutulur ve bilgisayar yeniden başlatıldığında kaybedilir. Sürücülere maksimum erişim hızı gerektiren uygulamalar için geçici bilgileri biriktirmek için (Temp/TMP gibi) kullanılan benzer sürücüler.

Türkçe kullanım
Ana menüde bulunan `Options`a tıklayıp, gelen pencereden `Turkish`i seçip, `Apply` tuşuna bastığınızda Türkçe olur.

Programın lisanslı fiyatı ise 29.99$`dır.



Extra Drive Creator Professional Edition indir ( Download )


İndirme Notu :Extra Drive Creator Professional Edition Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Extra Drive Creator Professional Edition program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Extra Drive Creator Profe
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi