Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:152 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Essential NetTools indir → Ağ (Network) Essential NetTools

Essential NetTools





Essential NetTools Editör Açıklaması:
Essential NetTools, çeşitli faydalı teşhis araçlarını içinde barındıran ve bilgisayarınızın ağ bağlantılarını izleyen bir program. Program sayesinde bilgisayarınıza bağlanan/çıkan bağlantıları, TCP/UDP portlarını, arka planda çalışan programları, güvenlik durumunu ve genel olarak ağ üzerinde izleme yapabilirsiniz. Program araştırma, sorun bulma, sorun çözme, raporlama gibi çeşitli ayarlara da sahip. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.)

Ayrıca oluşturulan raporları HTML ya da metin dosyası olarak kaydedebilir, kapsamlı özet bir sistem raporlaması çıkartabilir (bu işlem bilgisayarınızın hızına göre birkaç dakika sürebilir.) ve özelleştirilebilir arayüzüyle kolay kullanım sağlar.

Ayrıca `Dosya > Pencere Araçları` yoluyla Windows`un çeşitli uygulamalarına kısa yoldan erişebilirsiniz. (Kontrol paneli, sistem, aygıt yöneticisi, ağ, görüntü, tarih-saat gibi.)
Programa Türkçe dil dosyasını hariçten yükleyerek programı daha anlaşılır halde kullanabilirsiniz.

NetStat:
Bilgisayarınıza bağlanan ya da çıkan ağ bağlantı listesini, açık TCP/UDP portlarını (internete çıkmak için kullanılan sanal kapılar), yerel/uzak bağlantıları, IP adreslerini ve bağlantı durumunu gösterir.
ProcMon:
Bilgisayarda o an da arka planda çalışan programların yolu, üreticisini gösterir. Ayrıca o an çalışan programların CPU (işlemci) kullanımını hem grafik hem de yüzde olarak gösterir.
TraceRoute/Ping:
İnternet bağlantı sorunlarını çözmek için özelleştirlebilir ayar sunar.
PortScan:
Gelişmiş TCP port taraması sayesinde ağ üzerinde etkin port taraması yapar. Bu araç iki yönlüdür: Tüm bağlantı ve gizli tarama tavrı (yarı-açık).
NBScan:
Güçlü bir Netbios tarayıcısı. IP adreslerini kararlaştırılan alan içinde tarayabilir. Bu tarama sonucu çıkan bilgileri listeleyebilir. Windows`la birlikte gelen standart Netbios`dan farklı bu aracın grafik kullanım ara birime sahip olması kolay kullanım olanağı sağlar.
RawSocket:
Düşük düzey TCP ve UDP bağlantı sorunlarını farklı ağ seçimi üzerinde çözmeye çalışır.
NetAudit:
Ağınızdaki çeşitli güvenlik durumlarını kontrol etmeye yarar. Bu araç potansiyel hasarı teşhis etmeye çalışır. Paylaşılan Netbios kaynaklarının yanlış ayarlaması birçok güvenlik açığına sebeb olabiliyor.
Shares:
Üç görev yapmaya yardımcı olur. Kaynak bağlantılarını izler, açık yerel paylaşımı inceler ve ağ üzerinden uzak kaynağa bağlantıyı izler.
SNMPAudit:
Gelişmiş SNMP aygıt taramasıyla seçilen yerel SNMP aygıtlarını hızlı bir şekilde özelleştirebilir yapısıyla tarama yapar. Beş önemli sistem dosyası için düzenleme mevcut: Protokol, servis, ağ, sunucu ve LMHost.

Türkçe Kullanım:
Türkçe dil dosyasını innDirmek için tıklayınız

İnnDirdikten sonra RAR`dan bir dizine çıkartın. Çıkardığınız bu dil dosyasını farenin sağ tuşuyla kopyalayıp programın kurulu olduğu C:Program FilesEssNetTools ana dizinine yapıştırın. Daha sonra programı çalıştırıp `settings > language`den Turkish`i seçin. Programı kapatıp açtıktan sonra Türkçe kullanabilirsiniz.

Programın lisanlı fiyatı 29$`dır.



Essential NetTools indir ( Download )


İndirme Notu :Essential NetTools Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Essential NetTools program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Essential NetTools
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi