Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 05.05.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

eDock Server indir → Web Araçları Sunucular

eDock Server





eDock Server Editör Açıklaması:
Bir web göz atıcısı kullanarak istediğiniz yerden ulaşım sağlayabileceğiniz kurulumu ve yönetimi kolay, güvenilir döküman sunucusudur. eDock Sunucusunun fonksiyonları tam kullanıcı hakları, grup yönetimi ve dosya izinleri de dahil olmak üzere dosya sunucusuna çok benzerdir. Bu çözüm ayrıca gizli dosyaların e-posta ile gönderilmesinde duyarlı belgelere erişim kontrolünü sağlamak suretiyle karşılaşılabilecek sorunları engellemektedir. Ürünün Internet-merkezli tasarımı ve kolay web yönetimi, döküman yönetimi için düşük maliyetli mükemmel bir çözüm haline gelmektedir.

eDock Sunucusunun ana faydaları:

Güvenlik: eDock Sunucusundan ve eDock sunucusuna yapacağınız tüm iletişim şifrelenmektedir. Tüm dökümanlar yine şifrelenen SQL veri tabanında saklanmaktadır.
Heryerden Erişim sağlama olanağı: eDock Sunucusuna doğrudan bir Windows uygulamasından veya istediğiniz herhangi bir yerdeki herhangi bir web göz atıcısından erişebilirsiniz.
HTML Ön İzlemeleri: eDock Sunucusu bir çok döküman tipi için (örn. DOC/XLS ve benzeri) HTML ön izlemeleri oluşturabilmektedir. Dosyanın ilk olarak oluşturulduğu uygulamayı kullanarak zamandan ve kaynaklardan büyük kazanç sağlayın, kullanıcıların dökümanı indirmeden ön izleme yapabilmelerine olanak sağlayın.
HTML Linkli Resim: Tüm grafik dosyaları için linkli resimlerin gerçek zamanlı oluşturulması mümkündür (.JPG, .GIF, .PSD vb.). Aradığınız görüntüyü kolaylıkla bulun!
Kolay entegrasyon: Entegrasyon seviyesine karar verin. Sadece web erişimini kullanın veya web erişimini entegre edin ve uygulama erişimini yönlendirin (eDock İstemcisini kullanarak).
Hızlı Arama: Tüm dokümanlar SQL veritabanında* saklanmaktadır, böylece hızlı arama sonuçları için yapılan aramalarda tam-metin arama teknolojisi kullanılabilmektedir.



eDock Server indir ( Download )


İndirme Notu :eDock Server Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com eDock Server program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Microsoft SQL Server 2005
Microsoft Internet Inform
eyeOS Miniserver Windows
Abyss Web Server
MamboLite
MailEnable Standard
Internet Information Serv
WAMP5
Eserv
Kerio MailServer
Xitami
WS_FTP Server
OmniHTTPd
Security Update for Excha
Conference Room for Linux
Apache HTTP Server
Viking Web Server
NetServer
Uniform Server
Baby Web Server
WinaXe Plus
BigApache
1st Up Mail Server
Dynam Ip
eDock Server
Techlogica HTTP Server
Xitami
MySQL (Windows)
PHP Triad
Quick `n Easy Web Server
Axessh
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi