Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 06.05.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Dernek indir → Yönetim - Organizasyon Dernek

Dernek





Dernek Editör Açıklaması:
Üreticiden: Dernek 2007’deki en temel yenilik, programın kullanımında bir kolaylık ve esneklik sağlayacak yeni dizaynıdır. Birden çok pencere içinde çalışabiliyor, programın görüntüsünü isteğinize göre seçebiliyorsunuz. Daha önce alışık olduğunuz düğmelerle ana ve alt başlıklar arası geçiş, programda çalışırken işinizi kolaylaştıracaktır.
Ayrıca Dernek 2007’nin ekstra modülleri olan burs modül ve abone modül ‘ünü de ihtiyacınız olduğunda kullanmış olduğunuz programınıza ekletebilirsiniz.
Bu sürümde, eğer üye aidatlarınız banka havalesi ile alınıyor ise, bankanızın göndermiş olduğu ödeme listesini, otomatik olarak programa ekleyebiliyor ve program bu bilgileri üyelerinizin isimlerine göre, onların hesap bilgilerine otomatik olarak gönderiyor. Eğer sanal postunuz var ise üye aidatlarınızı, kredi kartı ile de tahsil edebilirsiniz.



Dernek indir ( Download )


İndirme Notu :Dernek Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Dernek program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Dernek
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi