Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:146 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

CyberMotion 3D-Designer indir → Grafik - Resim 3D Modelleme

CyberMotion 3D-Designer





CyberMotion 3D-Designer Editör Açıklaması:
CyberMotion 3D-Designer adında da anlaşılabileceği gibi 3 boyut grafik programıdır. Modelleme, animasyon ve kaplama (render) özelliklerine sahiptir. Piyasadaki birçok 3 boyut modelleme yazılımının sunduğu temel işlevlerin dışında ek özellikler barındırmaktadır.

Öncelikle CyberMotion 3D-Designer kullanıcı arabirimi olarak ek bir görünüme ya da özelliğe sahip değil. Piyasadaki bilindik 3 boyut modelleme yazılımlarıyla hemen hemen aynı görüntüde, bu kategorideki yazılımlar konusunda az çok bilgi sahibi olan herkesin kolaylıkla uyum sağlayabileceği türden. Araç çubuklarında yer alan simgeler gayet anlaşılır, bir açıklamaya gerek kalmadan komutların ne işe yaradığı görüntülerinden kolaylıkla anlaşılabilir.

Yazılımın kısıtlı sürümünde mevcut olan yardım dosyası (İngilizcedir) program hakkında komut yardımlarından örneklere kadar birçok bilgiyi size verebilir ama kayıtlı kullanıcıysanız adresinden indireceğiniz 21 mb boyutundaki 450 sayfalık (İngilizce) döküman ile program hakkında çok daha detaylı anlatımı olan bir kitaba sahip olabilirsiniz.

CyberMotion 3D-Designer bazı komutları ek pencerede sunulan özellikler haline getirerek daha basite indirgemiş bunlardan bazıları;
Çizime 3 boyutlu derinlik verebileceğiniz "Extrude" komutu.
Bir eksen etrafında döndürerek dairesel cisimler oluşturabileceğiniz "Sweep" editor.
3 boyutlu yazı stilleri oluşturabileceğiniz "3D-Text".
Sizin belirlediğiniz kriterlere göre yüzeyler (dağlık alan, ay yüzeyi, ada, gezegen gibi) oluşturabileceğiniz "Landscapes" komutu gibi...

Bunların yanı sıra yazılım içerisinde kullanabileceğiniz hazır modeller, materyaller, arka planlar ve yağmur, kar gibi bir takım efektlerde mevcut.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse mükemmel olmasa da idare edebilecek kaplama (render) özelliği, kullanım basitliği ve hazır özellikler sunması 3 boyut konusunda kendini geliştirmek ya da küçük çaplı projelere imza atmak isteyenler için ideal bir yazılım olabilir. Programın tam sürümüne sahip olmak için 149 Dolar ödemeniz gerekiyor eğer öğrenciysen %40 öğrenci indiriminden faydalanabilirsiniz.



CyberMotion 3D-Designer indir ( Download )


İndirme Notu :CyberMotion 3D-Designer Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com CyberMotion 3D-Designer program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Eax3D
Circuit Shop
FreeCAD
FrameMaster
A9CAD
Eagle
Rhinoceros
A&G Grapher
DesignWorkshop Lite
360.3D Lite
Cinema 4D XL
VizUp
Fast Plans
IDEA
ideCAD Statik
Beam!2D
STOIK Video Converter
DarkBASIC
trueSpace
CyberMotion 3D-Designer
Hero DVD Player
VariCAD Viewer 2007
Easy 3D Objects
Google SketchUp
Doodles 2K3
PhotoModeler Pro
DVD Cover Searcher Pro
Action 3D Reducer
Text Effects
Holomatix Blaze
Canvas
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi