Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Convert indir → İş - Ofis Hesaplayıcılar

Convert





Convert Editör Açıklaması:
Convert ile uzaklık, sıcaklık, hacim, zaman, hız, kütle, güç, yoğunluk, basınç, enerji, ivme, açı, alan, bilgisayar gibi daha birçok yaygın olarak kullanılan birimi kendi aralarında birbirine dönüştürebilirsiniz. Custom özelliği sayesinde kendinize özel dönüştürme şekillerini oluşturabilirsiniz. Programın ayarlarıyla birimlerin bilimsel şekilde yazılıp yazılmayacağını, Kelvin`de negatif değerler hakkında uyarının ve Giriş(Input)-Çıkış(Output) birimleri arasındaki el işaretinin görüntülenip görüntülenmeyeceğini, ondalık sayılarda noktadan sonra ne kadar boşluk bırakılacağını ayarlayabilirsiniz. Sekmelerin sırasını değiştirebilir, görünmez yapabilir veya çok satır şeklinde görünmemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca programla dönüştürülecek birimleri tersine çevirebilirsiniz (örneğin saati güne çevirecekken günü saate çevirmek gibi).

Convert`i kullanabilmek için, açtıktan sonra karşınıza çıkan sekmelerden istediğiniz birimi seçiyorsunuz. Daha sonra Input(Giriş) bölümünden dönüştürmek istediğiniz birimi seçiyorsunuz, Output(Çıkış) bölümünden ise bu seçtiğiniz birimi dönüştüreceğiniz birimi seçiyorsunuz. Program, birimleri seçer seçmez dönüştürüp karşılığını göstermektedir.

Editörün Yorumu: Programın 22 çeşit birimi desteklemesi, bu birimlerdeki birçok birim üzerinde de işlem yapabilmesi oldukça iyi (örneğin 17 tane uzaklık birimini desteklemesi). İstemediğiniz sekmenin görüntülenmemesini sağlayabilme, birimlerin dönüştürülmesinin dönüştür tuşu olmadan birimler seçildiği anda yapılabilmesi güzel özelliklerinden. Ayrıca kullanımı kolay bir arayüze sahip olması ve ücretsiz bir program olması, diğer artıları arasında.



Convert indir ( Download )


İndirme Notu :Convert Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Convert program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Egg Timer
Optimik
2nd Millennium Invisible
AgeCalc
AKINSOFT Hesap Makinesi
Mini Calculator
BCalc 5000 Digit Calculat
MathCalc
AddUp
2002 Lucky Calculator v
TL2YTL
Microsoft Hesap Makinesi
Yaş Hesabı [Açık Kayn
Kidemİhbar
iota-calc
ADSL Ek Ücret Hesaplayı
TRSoft Şehirler Arası M
TimePuter
İddaa Sistem Hesap Progr
EuroConvert
Fonksiyon Göstergeci
Sayı - YTL
Power Calculator
Eldos AnyCalc
Avantaj Yazılım Fiyat H
Unit Converter Profession
Calc98
Hesap Makinesi
Resistor Color Code Calcu
DreamCalc Standard Editio
Equation Wizard
DreamCalc Professional Ed
Ace Currency Calculator
Moffsoft Calculator
iota-calc
Moffsoft FreeCalc
Süper Asal Sayı Makines
Kop Kesim Optimizasyon Pr
Yüzde Hesaplayıcı
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi