Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Comodo i-Vault indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Comodo i-Vault





Comodo i-Vault Editör Açıklaması:
Yazılım, kullanıcının banka hesaplarını, kişisel şifrelerini, telefon şifrelerini, bilgisayar ve tüm önemli- gizli bilgilerini 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelemektedir. Bu kadarla yetinmeyen yazılım; web sitesi şifresini, kredi kartı numaraları ve şifrelerini, E-posta hesap şifrelerini ve aklınıza gelebilecek tüm bilgileri şifrelemektedir. "Peki nedir bu yazılımın diğer yazılımlardan farkı?" diyorsanız neden birlikte bir göz atmıyoruz yazılıma? Ne dersiniz...

Yazılım, bilinen diğer yazılımlar gibi dosya veya klasör şifrelememektedir. Yazılımın kendisi bir şifre koruyucu yazılımdır. Tüm şifrelerinizi yazılımda mevcut otomatik 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelemektedir (Yazılımı açmak için sorulan şifre bile 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelenmektedir). Yazılım sol tarafta ana bölüm ve sağ tarafta ana bölümün işlevini gösteren pencere olmak üzere 2 ana bölümden oluşmaktadır. Ana bölüm 3 seçenekten meydana gelmektedir. Kurulmuş Uygulamalarınız (Your Installed Applications), Elde Edilebilen Uygulamalar (Available Applications) ve Yeni servis ve Teklifler (New Services and Offers).

Kurulmuş Uygulamalarınız; Bu bölüme tıklandığında yazılım kullanıcı karşısına bir pencere açmakta ve yazılıma girmek için kullanıcı tarafından bir şifre belirlemesi istemektedir. Bu işlevi kullanıcı, Yeni Bellek-Depolama (New Storage) sekmesinden de yapabilmektedir. Pencere 4 ana sekme ve kısayol tuşlarından meydana gelmektedir. Burada ana sekmede anlatılacak tuşlar aynı zamanda kısayol tuşları olduğundan ayrıca kısayol tuşlarından bahsetmeyeceğim. Ana sekmeler sırasıyla; Bellek-Depolama, Düzenleme (Edit), Gözlem (View) ve Ayarlar (Tools) seçeneklerinden oluşmaktadır.

Bellek-Depolama sırasıyla; Yeni (Sekmeye tıklandığında yazılım kullanıcı karşısına bir pencere açarak kullanıcıyı bölüm ve şifre yaratması için yönlendirmektedir. Kullanıcı adımları takip ederek kendisine özel bir isim, şifre ve bölüm oluşturmaktadır), Aç (Oluşturulan bu bölüm kullanıcının istediği bir yerde saklanmaktadır. Kullanıcı istediği zaman bu bölümü Aç sekmesiyle çağırabilmekte ve şifresini girerek açabilmektedir), Kapat (Kullanıcı bu sekme ile açık olan kişisel bölümü kapatabilmektedir), Kilit (Kullanıcı bu sekme ile açık olan kişisel bölümünü kapatmadan kilitleyebilmektedir), Özellikler (Kullanıcı bu sekme ile kişisel bölümünün kaç dakika açık kalacağı, şifreleme ve kriptolama seçenekleri gibi kişisel özellikleri istediği gibi ayarlayabilmektedir), Yedek ve Onarma sekmelerinden oluşmaktadır.

Düzenleme sırasıyla; Yeni Klasör Oluşturma (Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında açık olan kişisel bölüme yeni bir klasör oluşturup bu klasörü kendisine göre düzenleyebilmektedir), Yeni Kart Oluşturma (Bu sekmede kullanıcı sırasıyla; Genel Şifre (General Password), Bağlantı Kurma (Contacts), Banka Hesabı (Bank Account), E-Mail Hesabı, Yazılım Seri Numarası, Ağ Kaynağı, Şifreleme Dosyası (Encrypted File), Plastik Kart, Bilgi Girişleri (Login İnformation) ve Cep Telofonu gibi sekmelere tıklayarak istediği bir bölümü oluşturup şifreleyebilmektedir), Yeni Not Oluşturma (Bu sekme ile kullanıcı açık olan kişisel bölüme yeni bir not oluşturup notlarını tutabilmektedir), Adını Değiştirmek (Bu sekme ile kullanıcı açmış olduğu kişisel yerin adını rahatlıkla değiştirebilmektedir) ve Silmek sekmelerinden oluşmaktadır.

Gözlem sekmesi, kullanıcının açık olan bölünde bulunan kalsörlerin düzeni, dizilim sırası, görünümün büyük veya küçük sıralanması, listelenmesi gibi işlevleri yerine getirmektedir.

Ayarlar sekmesi sırasıyla; Seçenekler (Preferences), Şifre Üretme (Generate Password) ve Yönetici Parolasını Değiştirme bölümlerinden oluşmaktadır. Seçenekler sekmesi ile kullanıcı, kendisine göre yazılımın temel seçeneklerini yapılandırabilmektedir. Şifre Üretme sekmesi ile kullanıcı; şifrenin uzunluğu, karakter yapısı ve yazılımın ana şifresini değiştirebilmektedir. Yönetici Parolasını Değiştirme sekmesi ile kullanıcı, kendisine özel olarak açtığı bölümün parolasını değiştirebilmektedir.

Elde Edilebilen Uygulamalar; Bu bölümde kullanıcıya Kişisel Güvenlik Duvarı, Antivirüs ve Yedekleme yazılımlarını ana sitesinden indirebilme imkanı sunulmuştur.

Yeni Servis ve Teklifler; Bu bölümde ise kullanıcıya sitesinde olan yazılım değişiklikleri ve yeni yazılımlar hakkında bilgi verilmekte ve kullanıcı uyarılmaktadır.

EDİTÖR NOTU: Bu yazılım yukarıda da bahsedildiği gibi kişiye özel bilgileri şifrelemektedir. 256 Bit şifreleme algoritması ile en yüksek şifreleme teknolojisini bir arada bulunduran yazılım içindeki verilere ulaşmak içinse, mutlaka şifreyi bilmek zorundasınız. Ayrıca birçok rakiplerinde bulunmayan kişiye özel bilgiler ve bu bilgilerin şifre ile korunması(Düzenleme bölümünde) rakipleri ile arasındaki en büyük farklardan birtanesi. Birçok rakibi kullanıcıya sadece yazılım imkanı verirken, bu yazılım ise kullanıcıyı bilgilendirme ve sitesinde olan diğer yazılımları indirebilme imkanını bir arada sunmaktadır.



Comodo i-Vault indir ( Download )


İndirme Notu :Comodo i-Vault Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Comodo i-Vault program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ABF Password Recovery
Kps
ActMon Password Recovery
Paragon Encrypted Disk
Advanced Lotus Password R
Puffer
Password Generator
Gizli Bilgiler
Şifrelerim
Protect Folder Plus
MySecretFolder XP
Süper Şifre
ABI-Coder
Text Crypter Professional
Haslak
Folder Guard Pro
The Password Vault
Cresotech DESKTOPSAFE Lit
Looxee
Folder Guard XP
Folder Shield 2003
Gu®Soft Resim Kaydedici
Super Folder Lock Expert
AceHide
Truly Random
Advanced VBA Password Rec
SafeBit
Advanced Intuit Password
GNU Privacy Project
Super File Encryption
Ashampoo Magical Security
Advanced IE Password Reco
Winguard Pro 2006 Free
SmartEncryptor
Quicky Password Generator
Advanced IM Password Reco
Acrobat Key
WinForcer
Advanced Outlook Password
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi