Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.05.2024 Şu Anda Online:144 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AVS Audio Tools indir → Ses/Görüntü Düzenleyiciler AVS Audio Tools

AVS Audio Tools





AVS Audio Tools Editör Açıklaması:
AVS Audio Tools 10 tane ses yazılımı gücünde bir program, program ile mix yapabilirsiniz. 9 tane de işe yarar aracı barındırır(Ringtone Yapıcı, Mobil Yükleyici, iRadyo Kaydedici, Ses Kaydedici, Audio CD Yükleyici, Audio CD Yazıcı, Audio MP3 Yazıcı, Kesin Audio CD Kopyalayıcı ve Ses Dönüştürücü). Bu program ile kendi ses stüdyonuzu oluşturabilirsiniz. Kendi özel çalma seslerinizi oluşturun, istediğiniz mobil sesi Bluetooth ya da kızılötesiyle yükleyin, internettten radyo kaydedin, kendi ses ya da müziklerinizi diğer seslerle mix yapın, ses/veri/video CD ve DVD`leri yönetin ve kopyalayın, ses dosyalarını bir biçimden diğerlerine çevirin, MP3 ve Audio CD yazın. Önemli dosya türlerini desteklemektedir.

Programın bu sürümünde süre kısıtlaması yok ama bazı yerlerde programın logosu veya bazı yerlerde kaydetme sınırlaması var. Programın lisanslı tam sürümü $29.95`dır.

Yenilik:

Müzik Mix arayüzü iyileştirilmiş.
14 yeni ses tonu efekti eklenmiş.
Ses dosyarını düzenleme, önizleme özelliği eklenmiş.



AVS Audio Tools indir ( Download )


İndirme Notu :AVS Audio Tools Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AVS Audio Tools program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
AVS Audio Tools
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi