Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.04.2024 Şu Anda Online:167 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Audio Editor Gold indir → Ses/Görüntü Düzenleyiciler Ses/Görüntü Düzenleyiciler

Audio Editor Gold





Audio Editor Gold Editör Açıklaması:
Audio Editor Gold, gelişmiş, güçlü, tam, özel ve profesyonel dijital ses düzenlemesi yapabilen, çok popüler ses biçimlerini destekleyen, müzik üretimi için mükemmel ve profesyonel bir ses editör yazılımıdır. Kendi müziğinizi kaydetmek için kullanabilir, sesleri düzenleyebilir, başka seslerle karışım yapabilir veya ahenkli bölümler ve sesler ilave edebilir, çoklu ve yankılı sesler yapabilir ve oluşturduğunuz bu yeni sesleri sabit sürücünüze kaydederek CD veya DVD ortamında yazabilirsiniz.

Kullanımı son derece kolay ve anlaşılır bir arayüze sahip olan yazılım, size kolay bir şekilde bir çok operasyonları yapmak için imkan sağlamaktadır. Yazılım, bütünüyle ana ses dosyası biçimlerine destek vermektedir. Eğer siz ses için herhangi bir Web sitesini, PowerPoint sunuşlarını, Flash animasyonlarını kullanıyorsanız buradaki ses dosyalarını da bahse konu işlemleri yapmak için kullanabilirsiniz.

Günümüzde kullanıcılar artık bilinen ses dosyalarını dinlemek zorunda kalmamakta hatta kendi seslerini kaydedip albümlere ekleyebilmektedir. Herheangi bir ses dosyası üzerinde oynama yapabilmekte, bir veya birkaç sesi birbiri ile karıştırabilmektedirler. Film müziklerine kendi seslerini ekleyebilmekte, sonradan bunların düzenlemelerini yapmaktadırlar. Ancak tüm bu işlemleri tek bir çatı altında toplayan yazılımlar ise nadir bulunmaktadır. Mevcut yazılımlar ise çoğu işlemleri tam olarak yapamamakta veya hepsini bir arada bulundurmamaktadırlar.

Yazılımın desteklediği ses biçimleri arasında sırasıyla; MP3, WMA, OGG, MP2, WAV, VOX, RAW, ULAW, G.726, G.723, G.721, ALAW, GSM, DSP ve ADPCM bulunmaktadır. 8 ve 32 bit hızlarını destekleyen yazılım aynı zamanda 8000-48000 Hz aralığında ses oranlarını-değerlerini de desteklemektedir.

Sanal ortamdan herhangi bir biçiminde sesleri kaydedebildiğiniz, ses biçimlerini CD, VCD veya diğer ortamlardan transfer edebildiğiniz, gelişmiş ses editör şarkılarını ve kendi müziğinizi oluşturmak için tasarlanmış profesyonel bir yazılımdır. Yaptığınız kayıtları istediğiniz bir çok dosya biçiminde kaydedebilileceğiniz, parça bilgileri, albüm, sanatçı adı, yayın yılı ve diğer bilgileri kendi isteğinize göre düzenleyebilileceğiniz ses montaj teknolojisini kullanıcılar için ev bilgisayar ortamına taşıyan güçlü bir yazılımdır.En çok kullanılan ses düzenlemesi teknolojilerinin tamamını desteklemektedir.

Yazılım, temelde yukarda bahsedilen işlemleri yapmakla beraber, bir ses dosyasının seçilmiş bölümüne filtre koymakta ve süzmektedir. Bir mikrofondan bir ses dosyasına veya diğer giriş cihazından bir ses dosyasına kayıt yapabilme olanağına sahiptir. Ses biçimlerini diğer bir ses dosyasına dönüştürme yeteneğine de sahiptir.

Sesleri oluşturun:
Yukarıda bahse konu ses biçimlerinden istenilen ses biçimi seçilerek ses dosyası oluşturulabilmektedir.

Ses ve etkilere başvurun:
Tüm ses ve etkileri filtrelemekte, ses düzenlemesinde ihtiyaç duyulan filtreleri sağlamaktadır.

Sesi düzenleyin:
Bütünüyle ses düzenlemesi özelliliklerini kapsayan gelişmiş etkiyle, istediğiniz ses yolunu düzenleyebilmektedir.

Seslerinizi ayarlayın:
Farklı kodlama bit hızlarında ses seçimi yapabilmektedir.

Özellikler:
Açık, oluşturulmuş (var olan) ve desteklenmiş biçimlerin herhangi birine ses dosyalarını kaydedebilmektedir.
Ses verisi[waveform]`ni farklı biçimlerde yakınlaştırabilirsiniz (zoom).
Bir mikrofondan veya herhangi bir diğer müsait giriş cihazından ses verisini kaydedebilirsiniz (Vcd/Cd çalar, bantlar, mp3 player, RealPlayer, windows medyası player, web sayfası, internet konuşması, internet haberi, internet radyo istasyonu vb).
Ses dosyalarını görsel olarak düzenleyebilirsiniz (Kesme, kopyalama, silme seçmesi, sessiz silme, yapıştırma, dosyadan yapıştırma, karıştırma, dosyadan karıştırma vb).
Çeşitli etkileri oluşturabilirsiniz (Genişletme, kompresör, gecikme, eşitleme, açılma ve kararma, Flanger, tersine çevirme, Phaser, Reverb, ters, sessizlik, psikiyatr, gergin, vibrato, normalleştirme vb).
Seçilen herhangi bir ses dosyasına filtreleme farkı yapabilirsiniz (Bant geçirici filtresi, FFT filtre, HighPass filtre, HighShelf filtre, LowPass filtre, LowShelf filtre, çentik filtresi).
Bir ses biçiminden başka bir ses biçimine dönüştürebilirsiniz.
Ses verisinin özel veya seçilmiş bölümünü belirlemek için marka kullanabilirsiniz.
Ses dosyalarınıza ekstra bilgi (Albüm, artist, yorumlar, telif hakkı,tarz, başlık, yıl vb) ilave edebilirsiniz.



Audio Editor Gold indir ( Download )


İndirme Notu :Audio Editor Gold Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Audio Editor Gold program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Audiotools
Maskbit CD Ripper
MP3 CD Ripper
McFunSoft Audio Studio
DFX (Winamp 2 ve 5 serisi
PolderbitS Sound Recorder
Audio Editor Pro
AVI/MPEG/RM/WMV Splitter
Ace DVD Audio Extractor
Ulead MediaStudio Pro
Ashampoo MP3 AudioCenter
Orion Platinum
McFunSoft Audio Editor
Power WMA Recorder
CDH Media Wizard
Video Pilot
Zortam Mp3 Media Studio
Mp3tag
AudioCommander
Wiagra Video Joiner 3.1
Audio Record Wizard
AVS Audio Editor
Focus Mp3 Recorder
Audio Editor Gold
Power MP3 Recorder (MP3 S
Wave to Text
MagicScore Maestro
Music Express
Arial Sound Recorder
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi