Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:150 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Magical Security indir → İnternet Güvenlik - Gizlilik

Ashampoo Magical Security





Ashampoo Magical Security Editör Açıklaması:
Ashampoo Magical Security, bir gizlilik koruma yazılımıdır. Bilgisayarınızda bulunan gizli verilerinizi şifreleyerek sizden başkalarının kullanmasını engelleyen yazılım diğer Ashampoo araçlarında olduğu gibi kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Dosya ve klasörlerinizi oldukça hızlı biçimde şifreleyebilmekte ve bu şifreleri kolayca çözümleyebilmektedir.

Sahip olduğu dosya klasör görüntüleme gezgini ile şifrelemek istediğiniz verilere kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ana menüsü üzerinde dosyalara, klasörlere ve alt dizinlere hızlıca erişip işlem yapabilme imkanı sunmakta olan yazılım yeni sürümünde şifreleme işlevinin yanına birçok önemli özellik eklemiştir.

Yazılımı kullanmaya başladığınızda sizden kullanmak istediğiniz şifreyi girmenizi isteyecektir. Şifrenizi oluştururken büyük, küçük harf ve rakam kombinasyonuyla oluşturmaya dikkat ederseniz verileriniz daha da güvende olacaktır. Bu şekilde oluşturulan şifrelerin tahmin edilmesi veya kırılması oldukça güçtür.

Dosya, klasör şifrelemesi yapmak için şifrelemek istediğiniz dosya ve klasörleri seçtikten sonra ana menü üzerindeki ikinci komut butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu komutla seçtiğiniz dosya ve klasörler şifrelenerek orjinallari silinecektir. Eğer kullanmakta olduğunuz şifreyi değiştirmek isterseniz yine ana menü üzerinden "Settings"(Ayarlar) > "Enter a new password"(Yeni bir parola gir) yolunu kullanabilirsiniz.

Yazılım şifreleme işleminin yanı sıra güvenli dosya silme işlemini de gerçekleştirmektedir. Sade arayüzü, kolay kullanılabilirliği, hızlı işlem yapması ile veri güvenliğinizi sağlamak için kullanabileceğiniz alternatif bir yazılımdır.

Dosya ve klasörlerinizi olduğu gibi şifreleyen yazılım yeni sürümünde dosya ve klasörleri kendiliğinden açılabilir biçimde, yani EXE halinde de şifreleyebilmektedir. Yazılımla sahip olduğunuz CD ve DVD medyalara da şifre koyabilirsiniz. Ayrıca şifrelemiş olduğunuz EXE dosyalarını CD ve DVD`lere aktabilirsiniz.

Şifreleme işlemi ile birlikte sıkıştırma desteği de sunan yazılım, bu sayede şifrelediğiniz verilerin sabit diskiniz de daha az yer kaplamasını sağlamaktadır. Özel verilerinizi e-posta ile bir başkasına gönderirken güvenliğini tam anlamıyla sağlamak isterseniz yazılımın verileri şifreyelip e-posta ile gönderebilme özelliğini de kullanabilirsiniz.

Not : Yazılımı herhangi bir işlem yapmadan, 10 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu süreyi 30 güne uzatabilmek içinse buraya tıklayarak e-posta adresinizi girmeli ve Ashampoo firması tarafından size gönderilecek olan iletideki bağlantıya tıklayarak ücretsiz kayıt kodunun içinde bulunduğu yeni bir e-posta iletisini almalısınız. Bu iletideki ücretsiz kayıt kodunu kullanarak yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz.



Ashampoo Magical Security indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Magical Security Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Magical Security program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Webcrypt Pro
ClearIP Monitor
Traceless
Kill The Spams
Spyware Guard
Ashampoo FireWall Pro
Rtük Filtre
SoftPerfect Personal Fire
Atelier Web Firewall Test
Popup Ad Zero
IE HistoryView
Spyware Inoculator
Server Monitor
Norton Personal Firewall
PC Security Explorer
Ashampoo Mail Virus Block
Kaspersky Türkçe Yama (
Panda Platinum Internet S
Password Generator
SpyDefense
Browser Hijack Recover (B
SpamButcher
RegChi
Safe Surfer
Defenza AntiSpyware
WebWeasel
Registry Protector
JustFilter Network Lite
Protected Storage PassVie
Anti-Porn
Password Protection Syste
Privacy Mantra
123WashAll (Lite/Home/Pro
PopupDummy!
Anti-Hijacker
Spam Defender Pro
Ayaklı Güvenlik Merkezi
SurfNOW Professional Gold
Acronis Privacy Expert Su
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi