Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:168 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo IP Spam Blocker indir → Çeşitli Araçlar Çeşitli Araçlar

Ashampoo IP Spam Blocker





Ashampoo IP Spam Blocker Editör Açıklaması:
Ashampoo IP Spam Blocker son zamanlarda internet kullanıcılarının büyük bir kısmı tarafından şikayet edilen, yeni çeşit bir izinsiz reklam görüntüleme sistemini engellemek amacıyla sunulmuş bir yazılımdır. Windows işletim sisteminin dahili hizmetlerinden birisi kullanılarak gönderilen reklam amaçlı iletiler kullanıcıları rahatsız etmektedir. Birdenbire ekranlarında kendiliğinden çıkan reklam pencereleri gören ve bir ağa bağlı olan kullanıcılar bu sorunu mevcut Windows hizmetini amacı dışından kullanan ağ yöneticileri yüzünden yaşamaktadırlar. Ağ yöneticileri yönettikleri ağ üzerinde bulunan çoklu kullanıcılara IP adresleri aracılığıyla iletiler gönderebilmektedir. Bu hizmet etkin olduğu zamanlarda kullanıcılar da "IP Spam" olarak nitelendirilen bu reklam amaçlı pencerelerle karşılaşabilmektedirler. İşte Ashampoo IP Spam Blocker yazılımı bu Windows hizmetini devre dışı bırakarak istenmeyen iletileri engellemektedir. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan yazılım tek bir pencereden oluşmaktadır ve kullanımı da çok kolaydır. Yapmanız gereken tek şey yazılımı innDirdikten sonra uygulamayı başlatmak ve menü üzerindeki "Stop IP Spam" butonuna basmaktır.

Önemli Uyarı: Bu yazılım yalnızca Windows® NT, 2000 ve XP işletim sistemleri üzerinde çalışmaktadır. Yazılımı Windows® 95, 98 veya Me işletim sistemlerinde ilgili hizmeti kapatmak için kullanamazsınız.



Ashampoo IP Spam Blocker indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo IP Spam Blocker Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo IP Spam Blocker program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Push the Freakin Button P
Biromsoft LinkDetector
Cache View
FeedReader
Marka Takip Programı
RSS Captor
Bookmark Converter
Net Activity Diagram
Ashampoo IP Spam Blocker
SliceTheWeb
Submit It 2000
Link Kısaltıcı
WinMHT
CheckWeb
NoAds
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi