Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:169 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Aquadelic indir → Oyun Spor

Aquadelic





Aquadelic Editör Açıklaması:
Hız botlarıyla yarış yapabildiğiniz 3 boyutlu ve oldukça güzel bir oyun. Yarışa başlarken 3`ten geriye doğru sayılıyor ve Start! yazısı göründüğünde diğer botlarla yarışa başlıyorsunuz. Yarışta yapmanız gereken, oklarla gösterilen kubbe şeklindeki yerlerden geçerek botlarla yarışmak. Oyunda çeşitli yarış türleri bulunmakta. Instant Game yarış türünde hiç bot seçmeden yarışa başlayabilirsiniz. Race türünde kaç tur yarışacağınızı ve rakip sayınızı seçebiliyorsunuz. Free Style türünde botlarla hiçbir şekilde yarış yapmadan serbest şekilde suda gezebilirsiniz. Time Trial türünde ise kaç tur yarışacağınızı ve her turda kaç saniye süre limiti uygulayacağınızı seçiyorsunuz. Race, Free Style ve Time Trial kısımlarında bot tipinizi de değiştirebilirsiniz, fakat bunu yapabilmek için botunuzla yaptığınız yarışları geçmeniz gerekiyor. Böylece karşınıza yeni etaplar çıkacak ve değişik yarış botları seçebileceksiniz.

Bunların dışında, oyunu 2-3-4 kişiyle birlikte oynama imkânınız var. Oyunu çoklu oyunculu şekilde oynayabilmeniz için ana menüdeki 2. oyun türlerine (alttaki 3 tür) tıklamanız gerekiyor. Buradaki Instant Game türünde sadece oyuncu sayısını seçerek yarışıyorsunuz. Race türünde tur sayısını, oyuncu sayısını, bilgisayar oyuncu sayısını ve bot tipini seçiyorsunuz. Yalnız, toplamda yarışacağınız bot sayısı 4`ü geçmiyor. Örneğin 2 oyuncu seçerken 2 bilgisayar oyuncusu seçebilirken, 3 oyuncu seçerken 1 bilgisayar oyuncusu seçebiliyorsunuz. Free Style türünde ise yarış yapmadan oyuncu sayısını ve bot tipini seçerek serbestçe gezebiliyorsunuz. Çoklu oyuncu türlerinde 4 bot tipinden birini seçerek yarış yapabilirsiniz. Oyunun ayarlar kısmı olmadığı için çoklu oyuncu bölümünde her oyuncu için belirlenen klavye tuşlarını değiştiremiyorsunuz.

Oyunun grafikleri hoş bir şekilde olduğundan oynadıkça keyif alacaksınız. Botların sesleriyle birlikte arka planda müzik çalması oyunu zevkli kılan etkenlerden. Fakat arka planda çalan müziğin yarışın sesinden daha yüksek olması ve ayarlar kısmı olmadığı için değiştirilememesi pek hoş olmamış.

Sistem Gereksinimleri :

700 MHz hızında AMD/Intel işlemci (en az 1 GHz önerilir)
64 MB RAM (en az 128 MB önerilir)
3D hızlandırıcılı, OpenGL 1.2 destekli ekran kartı (ATI Radeon 9600 / nVidia GeForce 4 önerilir)



Aquadelic indir ( Download )


İndirme Notu :Aquadelic Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Aquadelic program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Total Pro Basketball 2005
Links 2001
Monster Hockey
FIFA 2007
HyperBowl Arcade Edition
Polar Bowler
Astro Rally
HoboSoccer 2
Volley Balley
Speed Demons JetSkee
Voleybol
Mini Golf
Bundesliga Manager
NHL
Fifa 2005 Demo
GoofBall
JVolleyball
Need for Speed Carbon
Fifa 2002
Tuxracer (Windows)
Nalkapon
QuickSnooker
Pool 3D Training Edition
Creative Racing
Pool Billiard
Bowling Blast
Skidoo
Soccer Extreme
Total Club Manager
Football-o-Saurus
Worldwide Soccer Manager
Tennis Elbow
Beach Slam 2 Pro Beach Vo
NHL EHM Faststarts Pack
3D Live Pool
FM 2005 Gold Demo
NHL
Comic Kicker Euro 2000
Biliardo
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi