Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:171 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Alvetis Muhasebe indir → İş - Ofis Muhasebe

Alvetis Muhasebe





Alvetis Muhasebe Editör Açıklaması:
Üreticiden: Ticari faaliyetlerinizde kullandığınız yazılımlara bir alternatif olarak geliştirdiğimiz, Alvetis On-Line Ticari ve İş Yönetim yazılım serimizin On-Line Lojistik Destek versiyonunu sizlere sunmaktayız.

Yapılış amacı çevrimiçi (on-line) lojistik destek sisteminin sermaye ve teknoloji olanakları sınırlı firmalara yaygınlaştırılması olan Alvetis bu çözümleri bir paket olarak tanımlayarak, çevrimiçi ve ağ gibi özellikleri yetersiz programlara alternatif olarak piyasa ihtiyacını karşılamak üzere geliştirildi.

İki aşamadan oluşan Alvetis, şirket içi otomasyonu sağlayarak tanımlanan ürünlerin stok bilgileri, fiyat, teknik ayrıntı, teslimat bilgileri, resim vb. bilgileri ek bir zahmete girmeden, internetten yayınlama imkanına sahiptir. Bayi, müşteri, ofis dışı çalışanlar da yayınlanan bu ürün bilgilerine kolayca ulaşarak sipariş bırakabilir veya tanıtım gerçekleştirebilirler.

Amacımız halihazırda iş dünyasında kullanılan bu imkanları, çok büyük bütçeler gerektiren ve imkansız derecesinde karmaşık projeler gibi görülmesi karşısında yetersiz programların yerine işletmenizin doğal bir parçası olarak kullanılabileceğini kanıtlayarak sektörde çıtayı daha yükseğe çıkarmak.

Ürün İşlemleri

Ürün tanım ve takipleri
Diğer tanım bilgileri
Resim bilgileri
Temin bilgileri
Alternatif ürün bilgileri
Fiyat güncelleme
Depo işlemleri
Müşteri / Satıcı işlemleri
M/S tanım işlemleri
M/S cari hesaplar
M/S alış ve satış işlemleri
Satış teklifi hazırlama
Sipariş işlemleri
Kolay sipariş girişi
Bekleyen satış siparişleri
Kasa işlemleri
Banka işlemleri
Çek ve Senet işlemleri
Döviz tanımlama
Raporlar
Ürün raporları ve stok raporları
Ürün hareket raporları
Ürün satış raporu
M/S raporları ve borç, alacak listesi
Cari hesap işlem raporları
Kasa raporları
Banka raporları

Alvetis Muhasebe Programı ile Neler Yapılabilir

Alvetis On-line Lojistik Destek Sistemi sayesinde müşterileriniz veya bayileriniz, bilgi kontrol merkezinizden yararlanarak sunmuş olduğunuz tüm mal ve hizmet bilgilerine (fiyat, stok durumu teslimat bilgileri, ödeme koşulları, teknik ayrıntı, ürün fotoğrafları, şema, çizim, cari hesap extrelerine vb.) zaman ve mekan farkı gözetmeksizin ulaşabilir, sipariş bırakabilir, siparişlerini izleyebilir ve hatta ödeme yapabilir.

Alvetis bunları standart araçlar sayesinde ek maliyet gerektirmeden sağlar (müşterilerinizin özel bir program yüklemesine ve bu sayede destek bakım için özel bir hizmet almasına gerek yoktur), sizin bu süreçteki rolünüzü programınız üstlenmektedir.

Aynı teknikle bayi teşkilatınız, şirket içi çalışanlarınız, uzak ofisleriniz ve depolarınız da zaman ve mekan avantajıyla bu sistemden yararlanabilir, böylece etkinliğinizi ve hızınızı artırabilirsiniz.

Telefon ve fax sistemiyle bilgi akışlarınızda oluşabilecek gecikmeler, kayıplar ve yanlışlıklar bu sayede giderilmiş olup, yine de her türlü bilgi ve haberleşme imkanını kullanacağınız düşüncesiyle, telefon ve fax sistemiyle bilgilendirmeyi sağlayacak kolaylıklar ve imkanlar da kullanıcıya sistemde sunulmuştur.

Programın Avantajları Nelerdir

Alvetis On-Line Lojistik Destek Sistemi kontrol merkeziniz, teknolojik anlamda tüm bu imkanları sizin mevcut araçlarınızı kullanılabilecek sayede tasarlanmış, bu sayede bakım ve destek maliyetleriniz en aza indirilmiştir.

Alvetis On-Line Lojistik Destek Sistemi sadece müşterileriniz, bayi teşkilatınız, şirket dışı çalışanlarınızla siz arasında tutarlılığı hızı ve doğruluğu sağlamak için değil, aynı zamanda da şirket içi yönetim kolaylığı ve verimliliğinizi de sağlamayı amaçlamıştır. Ticari yazılım sektörü gelişen teknoloji ile beraber paralel gelişmeler göstermiş, gerek donanım gerekse yazılım alanındaki bu yenilikler kullanmış olduğunuz karar, destek, bilgi iletişim, yönetim bilgi sistemlerinizin (kısaca ticari yazılımlarınızın) doğal bir parçası haline gelmiştir.

Not: Programın demo sürümünün kullanım süresi 30 günlüktür.



Alvetis Muhasebe indir ( Download )


İndirme Notu :Alvetis Muhasebe Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Alvetis Muhasebe program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Taksitli Satış
TurkSA Müşavir Paket
Acar Erbap
AMP Müşteri Takip Progr
Muhtar
Tekel Büfe Programı YTL
Ticari Entegre Paketi
KamerKasa-Çek
TurkSA bayCase Dövizli+K
Vergi İade
BS/1 Small Business
Ayniyat Ambar Demirbaş
Moneydance
OBS Cari
Turksa SQL SMS Messenger
ProTaksit
OBS Sutcu
KTSPRO - Kolay Ticari Set
Matbaa Evrak Takip
KTS - Kolay Ticari Set
BillingTracker Pro
AMP Hakediş ve Yaklaşı
Transaction
CG Invoicer
TurkSA bayCase Dövizli+K
AceMoney Lite
TurkSA Faturacı | Firma
PusulaSoft HALK
SF Restaurant Otomasyon
TurkSA Ticari Adam
United Üye Aidat Takip P
Erkoz Emlak Takip Program
Nakliye Ambarı Otomasyon
TurkSA Üretim/Expert
Evrak Takip Programı
TurkSA Personel Prim Taki
Biromsoft Bills
TurkSA Money | Ürün ve
Euro Calculator
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi