Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AJ Screensaver Maker Professional indir → Ekran Koruyucu AJ Screensaver Maker Professional

AJ Screensaver Maker Professional





AJ Screensaver Maker Professional Editör Açıklaması:
Program adından da anlaşılacağı üzere kullanıcıların kendi bilgisayarları için bir ekran koruyucu oluşturmak üzere geliştirilmiştir. Program tam dört farklı tarzda ekran koruyucu üretebilmektedir. Bunlar; slayt gösterileri, flash ekran koruyucular, video biçiminde ekran koruyucular ve internet sitesi için ekran koruyucular olmak üzere dört tanedir. Ekran koruyucu olarak kullanacağınız resimlerin biçimleri; JPG/JPEG, GIF, BMP olmalıdır. Ayrıca program sadece görüntüye değil sese de önem vermiş. Ekran koruyucunuzun fon müziği olarak MP3, WMA, WAV, MID biçimlerinde sesler de koyabiliyorsunuz. Kurulum dosyalı ekran koruyucuları da yapabiliyorsunuz. Ayrıca resimlerinize 150`den fazla çeşitli efektler verebilmeniz de programın diğer özellikleri arasında.

Not: Yazılımın bu professional sürümünde kurulum dosyalı ekran koruyucuları da yapabilirsiniz. Bu özelliği içermeyen daha düşük boyutlu standart sürümünü buraya tıklayarak innDirebilirsiniz. Programı beğenirseniz ve 15 günlük deneme sürümünden sonra da kullanmak isterseniz satın almanız için $39.95 ödemeniz gerekmektedir.



AJ Screensaver Maker Professional indir ( Download )


İndirme Notu :AJ Screensaver Maker Professional Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AJ Screensaver Maker Professional program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
AJ Screensaver Maker Prof
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi