Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 05.05.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Aid4Mail indir → E-posta E-posta

Aid4Mail





Aid4Mail Editör Açıklaması:
Aid4Mail, posta göndermek, görüntülemek için postalarınızı internetten çıkartmak ve bu mesajları çeşitli formatlarda kaydetmenize olanak sağlayan bir programdır. Ayrıca posta klasörlerinizi ve size postalanan ek dosyaları yönetebileceğiniz ve arşivleyebileceğiniz bir program. Program 20`den fazla kişiye aynı anda posya göndermenize olanak sağlıyor. Ayrıca gelen postalardaki arkaplan resmini, sayfadaki resmi ve ek dosyaları MS Outlook`taki gibi gösterebiliyor. Programın dikkat çeken diğer bir özelliği de listenizdeki kişilerin listesini ve bu kişilerin bilgilerini dosyaya kaydedebilmesi. Bu özellik yeni adres listesi yapmayı düşünen kullanıcılar için büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Ayrıca programın bu versiyonu diğerlerine göre daha sağlam ve güvenli çalışıyor. Kısaca "Hepsi Bir Arada" diyebileceğimiz bir program...

Not: Yazılımın bu sürümünde her bir posta klasörü için 50 e-posta limiti bulunmaktadır. Yazılımı $24.95 ödeyerek satın alırsanız limitsiz olarak kullanabilirsiniz.



Aid4Mail indir ( Download )


İndirme Notu :Aid4Mail Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Aid4Mail program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Aid4Mail
Gammadyne Maile
Mail Express Professional
Mail Express Lite
Voice E-Mail Pilot
ePrompter
MailList Controller Free
SpamWasher
Ay Mail
Eudora
MailWasher Pro
No Spam Today for Worksta
Mail Monitor
Thunderbird Portable
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi