Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 01.05.2024 Şu Anda Online:169 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition indir → Ses/Görüntü Dönüştürücüler ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition

ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition





ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition Editör Açıklaması:
Fiyatı kadar iddialı bu video dönüştürücüsü, Macromedia Flash SWF video biçiminden AVI, MPEG, DVD, SVCD, VCD, 3ivx, DivX, Xvid video biçimlerine dönüşüm yapabiliyor. Programın en önemli bir başka özelliği, SWF video biçiminden GIF animasyonları oluşturabiliyorsunuz. Programın bir başka önemli özelliği de SWF video biçiminden GIF, PNG, TGA, BMP, JPEG image biçimleri oluşturabilmesi. Ayrıca program 32-bits RGBA alpha kanalı desteğine de sahip. Programın bilgisayarınızda çalışması için, sisteminizde Macromedia Flash Player 5.0 veya üzerinin yüklü olması gerekiyor. Program demo versiyon olmasına rağmen oldukça başarılı.

Not: Programın lisanslı tam sürümü 149.95$`dır.



ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition indir ( Download )


İndirme Notu :ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com ADShareit SWF to Video Converter Pro Edition program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ADShareit SWF to Video Co
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi