Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AD Picture Viewer indir → Görüntüleyiciler Görüntüleyiciler

AD Picture Viewer





AD Picture Viewer Editör Açıklaması:
AD Picture Viewer, windows platformunda çalışması için tasarlanmış, basit, kullanımı kolay ve hızlı bir resim gösterme uygulamasıdır. Bu programla resim arşivinizi kolaylıkla kategorilere ayırabilir, yazdırabilir, görüntüleyebilir ve her yönden organize edebilirsiniz. Program; BMP, JPEG, GIF/Animasyonlu GIF, PNG, PCX, TIFF, TGA gibi popüler dosya formatlarını da tanıyabiliyor. Programın içerisine entegre edilmiş küçük dosya yöneticisi sayesinde kopyalama, yapıştırma, yeniden adlandırma, taşıma gibi işlemleri yapabiliyor ve istediğiniz resimler anında masaüstü duvar kağıdı olarak ayarlayabiliyorsunuz.

Programın iki farklı gösterme modu var:
1.Manuel Mod:
Bu modu kullanırken resimler arasında geçiş yapmak için klavyenizdeki ya da farenizdeki tuşları kullanırsınız.
2.Slayt Gösterimi Modu:
Resimlerinizi izlemek için sadece programa ne kadar zamanda resim değiştireceğini söyleyin. Böylece belirttiğiniz zaman aralıklarında program resimler arasında geçiş yapsın.

Programın resim listesi oluşturabilmesi ve bu listeye koyduğunuz resimleri istediğiniz an karşınıza getirebilmesi de hoş bir özellik. Ayrıca resimlerinize birden çok açıklama yapabilmek de programın diğer bir özelliği. Programın tam sürümü içinse 29.95$ ödemeniz gerekiyor.



AD Picture Viewer indir ( Download )


İndirme Notu :AD Picture Viewer Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AD Picture Viewer program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Slide Show Pilot
AD Picture Viewer
cPicture
AhaView
Smart Photo Viewer
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi