Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:174 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

ActualCoach (English leagues) indir → Spor Spor

ActualCoach (English leagues)





ActualCoach (English leagues) Editör Açıklaması:
ActualCoach, iyi bir teknik direktörlük oyunudur. Siz bir takımın başına geçiyorsunuz ve takımınızı yönetmeye başlıyorsunuz. Transfer sezonlarında transfer yaparak takımınızı güçlendiriyorsunuz. Takımınızı çok iyi yönetmeniz gerekiyor. Aksi halde yönetim sizi kovabiliyor.

Maç yapılırken size altta istatistikleri gösteriyor. Oyununuzu "Acemi" "Profesyonel" "Gelişmiş" "Uzman" olarak seçebiliyorsunuz. Ve oyununuzu kayıt ederek bir dahaki oyun açışınızda oyuna yeniden başlamak zorunda kalnıyorsunuz. Oyunun içinde UEFA Kupası, Süper Kupa ve Intertoto Kupası bulunmaktadır.

Oyunda gol krallarına, takımınızın kadrosuna, lig ve diğer kupalardaki puan durumuna bakabilirsiniz. Takımınızın stadyumunun kapasitesini bütçenize göre artırabilirsiniz. Takımınızda bulunan sakat ve cezalılara bakabilir ve aldığınız aylık maaşınızı görebilirsiniz.

Not: Bu İngiltere sürümü olduğu için sadece İngiltere Ligi seçilebilir.



ActualCoach (English leagues) indir ( Download )


İndirme Notu :ActualCoach (English leagues) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com ActualCoach (English leagues) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ActualCoach (SeriA manage
ActualCoach (Bundesliga m
ActualCoach (English leag
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi