Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.05.2024 Şu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

SmartWhois indir → Ağ (Network) SmartWhois

SmartWhois





SmartWhois Editör Açıklaması:
Girilen bir web adresi üzerinden, IP adresi host (sunucu), ülke, şehir, il, ağ sağlayıcının adı, yönetici, teknik destek, sahibi gibi çeşitli bağlantı bilgilerini ortaya çıkartan bir uygulama. Bu sayede programın adres çubuğuna yazmış olduğunuz herhangi bir internet adresi ya da IP numarasına göre internet üzerinden sorgulama yaptırabilir, bu sorgulama sonucunda o web adresinin kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Programa girilecek doğru bilginin neticesi birkaç dakika içinde alınır. Örneğin; yahoo.com adresini girdikten sonra adres çubuğunda bulunan sorgulamadan `IP host, Domain ya da Kullanıcı sorgusu`ndan biri seçilerek sorgulama işlemi başlatılır. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.)

Sorgulama sonucu aradığınız IP ya da web adresine ait bilgiler ekrana gelir. Bu bilgileri HTML, XLS ve Metin dosyası olarak kaydedebilirsiniz. (Ayrıca seçenekler içinde kaydedilecek bilgi girişini kısıtlayabilirsiniz. IP blok sahibi, IP adresi, yönetim irtibat, teknik bağlantı, sunucu adı gibi çeşitli seçenekler mevcut.) Bu bilgileri kaydederek bir veritabanı oluşturabilirsiniz. Ayrca bilgiyi yazdırabilir, panodan adres de yapıştırabilirisniz.

Programın `Whois Konsolu` içinden `Whois sunucu` araması yapabilir, bu sunucuları silebilir, düzenleyebilir ve ayrıca yeni sunucular ekleyebilirsiniz.

Türkçe Kullanım:
Programın Türkçe dil dosyasını innDirmek için tıklayınız
İnnDirdikten sonra RAR`dan bir dizine çıkartın. Çıkardığınız bu dil dosyasını farenin sağ tuşuyla kopyalayıp programın kurulu olduğu C:Program FilesSmartWhois ana dizinine yapıştırın. Daha sonra programı çalıştırıp `settings > language`den Turkish`i seçin. Programı kapatıp açtıktan sonra Türkçe kullanabilirsiniz.

Programın lisanlı fiyatı 29$`dır.



SmartWhois indir ( Download )


İndirme Notu :SmartWhois Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com SmartWhois program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
SmartWhois
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi