Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 06.05.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AsistanBAR IE Araç Çubuğu indir → İnternet Tarayıcı Eklentileri

AsistanBAR IE Araç Çubuğu





AsistanBAR IE Araç Çubuğu Editör Açıklaması:
Asistanbar kurulduğunda araç çubuğu şeklinde adres satırının altına yerleşen arama, haber okuma, pop-up pencere engelleme gibi özellikleri olan bir Internet Explorer eklentisidir. Sistem gereksinimleri ise Pentium 90 işlemci, 32 MB RAM, Internet Explorer 5.0 ve üzeri Web Tarayıcı.

Üreticiden:

Bu uygulama, AsistanBAR.com tarafından ücretsiz sunulmaktadır. Uygulama, windows platforumunda çalışan internet explorer eklentisi (toolbar) yerini alacak yardımcı bir eklentidir. İçeriğinde virus, worm veya casus yazılım vb. içermemektedir. Amacı ; İnternet üzerinde daha kolay sörf yapmanızı aradığınıza hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktır. AsistanBAR ile kolayca web`de sörf yapabilir, populer arama motorlarında (Google, Yahoo, MSN) de arama yapabilir,son dakika bölümü ile türkiye ve dünyada olup biten güncel haberleri, imsakiye rehberini, hava/yol durumunu, maç sonuçlarını ve deprem durumu gibi anlık bilgilere erişiminizi sağlar. Ayrıca dahili RSS okuyucusu ile(Güncel, Sağlık, Bilim, Teknoloji, Spor, Ekonomi, Yaşam, Dünyadan, MP3, Forum)gibi birçok başlığı anında görebilir, web rehberi ile birçok (Alışveriş`ten bilgisayara, sağlıktan, spora, haberlerden, forum sitelerine, sohbet ve oyun sitelerine) Türkçe olarak kısayoldan erişebilir,oyun ve sohbet kanallarına girebilir, bunlara ek olarak web rehberinde bulunan online hizmetler bölümü ile ÖSYM sınav sonucu öğrenme, numara sorma, borç öğrenme gibi birçok hizmete erişebilirsiniz. Ekranınızı istediğiniz boyutlarda büyültebilir/küçültebilirsiniz, ayrıca aranan kelimeyi işaretleme özelliği ve siz internette sörf yaparken açılan can sıkıcı pop-up pencereleri engelleme özelliği bulunmaktadır.



AsistanBAR IE Araç Çubuğu indir ( Download )


İndirme Notu :AsistanBAR IE Araç Çubuğu Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AsistanBAR IE Araç Çubuğu program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ColorZilla
PopUp Ad Smasher
12Ghosts Pop-Up Killer
Cache & Cookie Washer for
CoolFavorites Toolbar
CustomizeGoogle
Bayden PopupPopper
Amigo Popup Killer
Dr.Web Anti-Virus Link Ch
Ad Muncher
Pop-up Stopper Free Editi
SaveForm
Close Popup
Markom Bar
Internet Explorer Develop
WordIQ ToolBar
eBay Toolbar
Pop Up Blocker/Toolbar
Guard Bar
Pop-up Stopper Companion
Internet Explorer 5.0 Too
Internet Explorer Google
RIP Killer Popup Blocker
Forecastfox
Smart PopUp Stopper Pro
Minimeter (Türkçe)
Copernic Meta
IE Privacy Keeper
IETweak 2
Vivisimo Toolbar
GetBar
PopUpXPert
Zero Popup Pro
FavTool
IE7pro
LogoFix
The Pictures Toolbar
AsistanBAR IE Araç Çubu
FoxyTunes
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi