Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Åžu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

ZwCAD 2006i indir → Ä°ÅŸ - Ofis Sektörel

ZwCAD 2006i





ZwCAD 2006i Editör Açıklaması:
IntelliCAD 6 tabanlı olan ZwCAD mimarların, mühendislerin, tasarımcıların ve DWG biçimli çizim yapan tüm profesyonellerin akıllı seçimidir. Çizim yapan her sökterdeki kişi, kurum ve kuruluşlar için oldukça cazip fiyatı ile En iyi CAD alternatifidir.

ZwCAD`nin tabii dosya biçimi DWG`dir, böylece mevcut bir DWG dosyası açıldığında biçim dönüştürülmesi ve veri kaybı yoktur. ZwCAD yüksek düzeyde AutoCAD komut seti uyumludur, bu uyumluluk aynı zamanda program uygulamaları AutoLISP ve ADS için de geçerlidir. Bu her türlü alışkanlıklarınızla DWG dosyalarınızı bildiğiniz AutoCAD komutları ve uygulamaları ile anında çalışabilmeniz demektir.

AutoCAD ile Tam Uyumluluk

1. Tabii DWG desteği, DWG dosyaları (AutoCAD R11` den 2006`ya kadar tümü dahil)
• ZwCAD kullanıcıların R14`den 2006`ya kadar hazırlamış oldukları mevcut AutoCAD dosyalarının okunmasına, yazılmasına, düzeltilmesine ve kaydedilmesine imkan verir. Ve O çizimler tabii olarak DWG formatında hazırlandı ise, ZwCAD ve AutoCAD arasında hiçbir veri kaybı olmadan paylaşılabilir.

2.AutoCAD komut satırı için destek
• Toolbar üzerinde farenin sağ tuşuna basılarak kısa yol menüsünden [command bar] seçilerek veya [F12]`ye basılarak komut satırının AutoCAD`deki gibi açılması sağlanır. Ayrıca kullanıcının AutoCAD komutlarını ve binlerce AutoLISP, ADS, ve VBA uygulamalarını kullanma imkanı vardır.

3. AutoCAD menüleri, fontlar ve semboller
• ZwCAD AutoCAD menülerini (.MNU), script`leri (.SCR), diyalog kutularını (.DCL) ve fontlarını (.SHX) destekler. Böylece AutoCAD`de kullandığınız ileri düzey ayarlarınızı ZwCAD`e kolayca uyarlayabilir ve alıştığınız ayarlarınızla çalışmanıza devam edebilirsiniz.

4. Raster Görüntü Dosyaları
• ZwCAD taranmış dosya ve resim gibi raster görüntü dosyalarını destekler. Desteklenen biçimler BMP, GIF, JPG, TIF, PCX ve diğerleri. İlave olarak bu dosyalar DWG içerisine direkt olarak kopyalanabilir.

5. Digitizer DesteÄŸi
• Birçok çizim departmanları, bilgisayar destekli tasarım çalışma grublarının içinde tablet`i (digitizer] giriş cihazı olarak kullanıyor. ZwCAD hem çizim amaçlı olarak hem de komutların girilmesi için tablet menüsünden seçim amacı ile her iki mod`da tablet`in kullanılmasını destekler.

6. 3D yüzey komutları
• ZwCAD`s karmaşık 3-D kapsitesi yüksek kaliteli 3-D modellerin oluşturulmasına imkan verir. Oluşturulan bu modeller Tel çerçeve (Wireframe), Arkadaki çizgilerin gizlenmesi şeklinde (Hide) veya Yüzey Gölgeli olarak görüntülenebilinir.



ZwCAD 2006i indir ( Download )


İndirme Notu :ZwCAD 2006i Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com ZwCAD 2006i program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Cafe Control
Plaka Dağıtım ProgramÄ
Veresiye
Pratik Kadın Doğum Hast
Assignment Organizer
Mis Nakliye Programı
Jandarma Polis Karakol Pr
MEMUR (657 `ye Tabii Mem
Optik
ElvanPark-TTB Asgari Ãœcr
PosnetServis
Microm Oto Galeri
Golaks Deri Ä°thalat
Pratik Göz Hasta Takibi
Matbaa Evrak Takip
Optik Okuyucu Sistemi (Op
Safran Depo Stok
PharmaPro Eczane ProgramÄ
ATHENA
Eman Rent A Car
NetCafe DS
Kalibrasyon Takip Program
Microm Personel Takip
VEB Danışma-Etüt Rande
TurkCIZIM
TeknoAsistan Avukat-Müve
Microsoft Office Professi
Oto Galeri
Hedef Kimlik Bildirim Pro
AGSoft Çocuk Doktoru Has
Abacre Restaurant Point o
VEB Döviz-Kur Programı
Microm Cd Market
Ercom 2000 Standart
PosnetNakliye
Golaks Makine DemirbaÅŸ T
Büyük Genişletilmiş S
CafeMatic Internet Cafe Y
AKYAZ Besi Çiftliği
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi