Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

XP Stil Yükleyici indir → Masaüstü Çeşitli

XP Stil Yükleyici





XP Stil Yükleyici Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması:
Windows XP işletim sistemi altında, programınızın buton, araç çubukları, ilerleme çubuğu, sekmeler vb. denetimleri XP tarzı görünmüyorsa bu programımız ile seçtiğiniz programa XP tarzı görünüm desteği verebilirsiniz. Aşağıdaki resimde örnek bazı denetimleri görebilirsiniz
Program İle İlgili Hatırlatmalar:
Bu program yalnızca Windows XP işletim sistemi için geçerlidir. Diğer işletim sistemlerinde programlara dışarıdan XP Stili görünüm kazandırılamaz.
Windows XP işletim sistemi, seçtiğiniz programdaki denetimleri XP tarzı göstermesi için seçtiğiniz programın açılışta belli rutin bazı işlemleri yapmış olmasını ister. Bu işlemler XP tarzı görünüme ait özel işlemler değildir. Eğer seçtiğiniz program bu rutin işlemleri gerçekleştirmemişse Windows XP hata uyarısı vererek programı sonlandıracaktır. Bu durum bizim veya program üreticisinin bir hatası (bug) değildir. Bu durumda XP Stili Görünüm uygulamasını geri almanız gerekmektedir. "Yapılan değişikliği geri al" seçeneği ile seçtiğiniz programı eski durumuna geri alabilirsiniz. Bunu istediğiniz herhangi bir zaman da yapabilirsiniz.
Her XP Stili Görünüm uygulanan programın çalışma garantisi yoktur. Fakat piyasadaki çoğu program herhangi bir hata oluşturmadan düzgün çalışabilmektedir. Daha ilk çalıştırmada hata almıyorsanız çok büyük ihtimalle programınız düzgün çalışacaktır.

Editörün Notu: Programın kullanımı son derece basit. Programın .exe uzantılı açılabilir dosyasının adresini girmeniz ya da Gözat< seçeneğini kullanarak programın çalışma dosyasını seçmeniz yeterli. Herhangi bir sorun yaşandığında geri alma seçeneğini kullanarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.



XP Stil Yükleyici indir ( Download )


İndirme Notu :XP Stil Yükleyici Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com XP Stil Yükleyici program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
World of Aqua
StickyNote
Yoda@Jedi İddaa Hesapla
World of Aqua CandyBar
TrayDay
IE Logos
Copland Icons
Talisman Desktop
FlashGet Skin (Cartoon)
waseor_anima
MouseAround
Windowpaper XP
Lord of the Rings Arwen I
Window Ninja
Reglo
WWDC 2003
Transparent Analog Clock
Atatürk Resimleri
Multilingual Speaking Clo
Now3D
RocketDock
WebCalendar Creator 2002
Wake Up News
Yahoo! Widget Engine
Hava Raporu
Deprem Monitörü
Yankee Clipper III
Stickies
Alien Icons
ClipBoard Express
Icon Extractor 2000
Magnifier
Ghost Effects
Zmover
Döviz Kurları Arşivi
Baby Recon
SF Biorhythm 1.00
ActiveNAVigator
DS Clock
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi