Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

WSS ( Web Sınav Sistemi ) indir → İş - Ofis Eğitim

WSS ( Web Sınav Sistemi )





WSS ( Web Sınav Sistemi ) Editör Açıklaması:
Üreticiden:
Bu program yardımıyla öğrencilerinizi internet üzerinden veya yerel ağda aşağdaki sunucu ayarlarını yaprak eş anlı sınav yapabilir ve sonuçları anında değerlendirebilirsiniz. İnnDireceğiniz paket içerisinde soru girişinizi sağlayacak uygulama yazılımı ve girilen soruları derleyen yazılım mevcuttur. Yazılım ASP, JavaScrip kullanılarak geliştirilmiştir. Sorular MS Access veri tabanında tutulmaktadır. Sorular metinsel veya metin resim karışımı olabilir. İstenildiği kadar grup ve gruplara bağlı soru girilebilir. Gruplar şifrelenebilir, gizlenebilir. Soru girilen program açık iken sonucu yönlü asp dosyasını çalıştırmayınız. İkisinin aynı anda çalışması istisna yaratmaktadır.

WSS(Web Sınav Sistemi) uygulamasını yerel ağda kullanıma açacaksanız sunucu konumundaki bilgisayarda IIS bileşeninin kurulu olması gerekir.

ISS Nasıl Kurulur?
Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır

Bileşen listesi karşınıza gelecektir. Bileşen Listesinden Internet Information Services(IIS) onayı onaylanmamış olabilir. Onay üzerine tıklayınız. Onay yine tam olarak onaylanmayacaktır. Bileşen formunun sağ altında bulunan Ayrıntılar komutuna tıklayıp detaylara geçiniz. Detaylardan FrontPage 2000 Server Extensions seçeneğini ayrıca onaylayınız ( diğer onaylanmamış onayları onaylamanıza gerek yok. Onaylı olanları aynen bırakınız) ve tamam’a tıklayıp işlemi onaylayınız. Ve İleri komutu ile seçtiğimiz bileşenlerin kurulmasını sağlayınız. Bu kurulum esnasında Windows XP Kurulum cd ’si istenebilir.

WSS´in sunucu konumundaki bilgisayarlar dışındaki diğer bilgisayarlardan erişimi için güvenlik duvarında ayar yapmak gerekiyor.

Başlat > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Gelişmiş Sekmesi > Ağ Bağlantısı Ayarları bölümündeki Ayarlar komutuna tıklayınız. Hizmetler başlığı altındaki listeden Web Sunucusu (HTTP) seçeneğini onaylayınız ve formları Tamam ile onaylayınız.

Masa üstünde bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet bölümüne giriniz.
IIS > Web sitesi > Varsayılan Web Sitesi > wss ‘ e sağ tıklayıp özelliklerine giriniz. Açılan formda OLUŞTUR komutuna tıklayınız. Sonra Belgeler sekmesine geçiniz. Listede bulunan Default.htm, Default.asp gibi isimleri listeden siliniz. ( tıklayıp sol bölümdeki Kaldır komutu ile ) tümünü sildikten sonra Ekle komutuna tıklayıp wss.asp bilgisini giriniz ve işlemi onaylayınız. Ve özellikler formunu da tamam ile onaylayınız. Wss’ e yine sağ tıklayınız ve Tüm Görevler menüsü altındaki Server Extensions’u yapılandır komutuna tıklayınız ve sihirbaza sonuna kadar ileri diyiniz ve işlemi bitiriniz. Bu aşamadan sonra wss yerel ağda kullanıma açılmış oluyor. Sistemi internetten de çalıştırabilirsiniz. Wss dosyalarını internet sitenize ftp aracılığı ile kopyalamanız yeterli.

BDE: BDE Veri Tabanı Uygulamalarının çalışması için gerekli alt yapıyı hazırlayan sistem dosyalarını barındırır. Mevcut sisteme kurulması zorunludur. Daha önceden indirmiş olduğunuz veri tabanı uygulamaları için kurmuşsanız tekrardan kurmanıza gerek yok. Windows`u silip tekrar kurmanız durumunda Sistem Kurulumunu tekrar kurmanız gerekir.

Not: Windows XP SP2 kurulu sistemlerde BDE paketine gerek yoktur.

BDE programını buradan indirebilirsiniz.



WSS ( Web Sınav Sistemi ) indir ( Download )


İndirme Notu :WSS ( Web Sınav Sistemi ) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com WSS ( Web Sınav Sistemi ) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Kimlik Basım Programı
İlköğretim 6. Sınıf
VTrain
ESBCalc
Anaokulu ve Kreş Yöneti
Nutuk
Inf
Visual Basic Eğitimi
Akademik Benlik Kavramı
KPSS Türkçe Ders Notlar
Javascript Dersleri
Angeles
Conversions+ 2.0.2
EarMaster Pro
Emir Bey`in Kızları
Panik Atak Düşleri
Öğrenci Programı
Bugs2000
Bilişim Teknolojileri ve
Molekül Kütlesi
Nasreddin Hoca İle Okuma
Letter Chase Typing Tutor
Pdfdergi
82 Anayasası
Ermeni Sorunu - İddialar
Hastane İşletmeciliği
Diş Hekimliği Tedavi De
İmla Klavuzu
Herkes İçin İPK
İnteraktif Geometri
UniTest System
SimChemistry
Kütüphane kitap Takip P
WSS ( Web Sınav Sistemi
ChemSketch
Kali Geometri
Yaşamın Yeni Gerçeği
Multiple Choice Quiz Make
CetaSoft SoruMatik
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi