Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:153 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Windows Live Messenger (Türkçe) indir → İnternet Sohbet - İletişim

Windows Live Messenger (Türkçe)





Windows Live Messenger (Türkçe) Editör Açıklaması:
Üreticiden : İşte! Yeni kuşak MSN Messenger. Messenger ile ilgili sevdiğiniz her şeye (kişi listeniz, ifadeleriniz ve arkadaşlarınıza anında erişim) ek olarak, bağlanmanın ve fotoğraf (ve başka şeyler) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. Her zamanki gibi, Messenger`ı karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak ücretsiz.

Bilgisayardan Bilgisayara Arama
Düşüncelerinizi dile getirin: Bilgisayardan Bilgisayara Arama kullanarak yüksek kaliteli sesli konuşma yapın. Ücretsiz.*

Daha da iyi görüntülü konuşmalar
Görüntülü telefonların olduğu eski bilim kurgu filmlerini hatırlıyor musunuz? İşte yeni Messenger size tam bunu sağlıyor, hatta daha iyisini: canlı, tam ekran (640x480) video.**

Paylaşım Klasörleri
Bir dosyayı kişinin adına sürükleyin. İşte bir Paylaşım Klasörü oluşturdunuz. Artık siz veya kullanıcınız istediğiniz zaman klasördeki dosyaları alabilirsiniz; biriniz çevrimdışı olduğunda bile.

İki yönlü, süper güçlü adres defteriniz
Windows Live Contacts ile, kişileriniz bilgilerini güncelleştirdiğinde, bilgiler Messenger adres defterinizde de değiştirilir. Anında. (Windows Live Mail adres defteriniz de güncelleştirilir).

Yakında: Yahoo! arkadaşlarınızla da konuşacaksınız
Dünyanın en büyük anlık ileti ağı daha büyük ve daha iyi olmak üzere! Yahoo! Messenger with Voice kullanan arkadaşlarınızla da yakında konuşabileceksiniz. Ne zaman çevrimiçi olduklarını görebilecek ve Windows Live Messenger`dan doğrudan iletişim kurabileceksiniz.

*Sizin ve aradığınız kişinin Messenger`ı yüklemiş ve uyumlu mikrofon ile hoparlör veya kulaklık sahibi olmanız gerekir

**Sizin ve kişinizin uyumlu Web kamerası, mikrofon, hoparlör veya kulaklık ve yüksek hızlı Internet erişimi sahibi olmanız gerekir

Diğer Özellikler
Bildiğiniz tüm göz kırpmalarınızı, ifadelerinizi ve bunlara eklenen yeni birkaç şık göz kırpması ve ifadeyi gönderebilirsiniz.
Gerçek zamanlı yazılı, görüntülü ve sesli video ve sesli konuşmalar yapabilirsiniz.*
Canlı, tam ekran (640x480) video ve tam senkronize ses ile daha net bir görüntü ve ses alabilme özelliği.*
Yepyeni grafikler, yeni tema desteği ve renk seçenekleri ile her yanı özelleştirilebilir görünümler ile capcanlı görünüm
Paylaşım Klasörleri ile her türlü dosyayı kolayca paylaşabilirsiniz.
Diğer Messenger kullanıcılarıyla ücretsiz PC`den PC`ye arama yapabilirsiniz.

* Her iki tarafın da uyumlu Web kamerası, hoparlör ve mikrofonları olmalıdır.

Sistem Gereksinimleri
Çoklu Ortam bilgisayarı
Pentium 233 MHz işlemci (500 MHz önerilir)
Microsoft Windows XP
En az 128 MB RAM (256 MB önerilir)
Yükleme için en çok 50 MB, programı çalıştırmak için 15 MB sabit sürücü alanı.
Varsayılan tarayıcınız farklı bile olsa, bilgisayarınızda Microsoft Internet Explorer sürüm 6 SP1 veya daha ilerisi yüklü olmalıdır (Live ID özelliklerini kullanabilmeniz için).
En az 800 x 600 ekran çözünürlüğü

Editörden : Karşımızda yepyeni özellikleriyle Windows Live Messenger! MSN Messenger`ın devamı niteliğindeki Windows Live Messenger ile birçok yenilik geliyor. İsterseniz bu yenilikleri inceleyelim...

İlk göze çarpan yenilik, arayüz olsa gerek. Windows Live Messenger`ın MSN Messenger`dan çok farklı bir arayüzü olduğunu göreceksiniz. Arayüz, gereksiz resimlerden ve yazılardan arındırılıp sadeleştirilmiş.

Diğer göze çarpan yenilik ise, çevrimdışı durumundayken anlık ileti yollayabilme. MSN Messenger`da çeşitli programlar ile (MessengerDiscovery vb.) çevrimdışı durumundayken anlık ileti gönderip alabiliyorduk. Windows Live Messenger`da ise artık ek programa gerek kalmadan çevrimdışı olup anlık ileti gönderip alabileceksiniz. Bu özellik, listesindeki kişiler tarafından rahatsız olmamak ve gerektiğinde kendi belirlediği kişiyle konuşmak isteyenler için ideal...

Windows Live Messenger`ı açtığınızda ana pencerenin alt kısmında reklam yerine MSN Video hizmetini göreceksiniz. Bu da yeni sürümle gelen bir yenilik. Bu kısımda çeşitli videolar sırayla geçmekte ve videolar hakkında kısa bilgiler bulunmakta; dilerseniz bu videoları izleyebiliyorsunuz. Videolar isimleri, bilgileri ve küçük bir resmi ile slayt halinde geçiyor; fakat "Geri/İleri" tuşlarıyla slayt halinde geçmesini beklemeyerek kendi isteğinizle videolara gözatabilirsiniz.

MSN Space hesabınız mı yok? Artık Windows Live MSN ile kendi hesabınızı kendiniz oluşturabilir, yenilikçi tasarımları rahatlıkla gözleyebilir, listenizdeki kişilerinizin profillerinden güncelledikleri Spaces alanlarını kontrol edebilir ve gerek Spaces internet alanınızdan, gerekse de kimlik bilgilerinizden kişileriniz ile görüntülü ve sesli konuşmanın yanında kendinizi tanımlayacağınız ve ortak bir internet forum sitesi tadında kullanabileceğiniz bir alana da kavuşmuş olacaksınız.

Arayüzün rengini mi beğenmediniz? Artık Windows Live Messenger ile hiç sorun değil! Adınızın ve kişisel iletinizin altındaki "boya kutusu" simgesiyle arayüzün rengini değiştirebilirsiniz. Karşınıza birçok renk alternatifi sunuluyor. Kalıp renkler dışında, kendi istediğiniz rengi de seçebilirsiniz. Bu özellik, Windows Live Messenger`ınıza renk katacaktır.

Listenizde çok kişi mi var? Bunca kişi arasından istediğinizi bulamıyor musunuz? Windows Live Messenger, buna da çözüm buluyor. Artık listenizde arama yapabileceksiniz. Ana pencerede arama için ayrılmış olan boşluğa, aramak istediğiniz kişiyi yazdığınızda, karşınıza sonuçlar çıkacak ve böylece listenizdeki bir kişiyi kolayca bulabileceksiniz.

Windows Live Messenger sayesinde dosya paylaşımı da mümkün hale gelmiş. Bir paylaşım klasörü oluşturup, izin verdiğiniz kişilerle bu klasörünüzü paylaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda siz, arkadaşınızın klasöründen dosya innDirip yararlanabiliyorsunuz.

ÖNEMLİ : Windows Live Messenger`a ayrıca kayıt olmanız gerekmektedir. Eğer kayıtlı MSN/Hotmail hesabınız varsa, buraya tıklayarak açılacak sayfadan kullanıcı ve parolanızı giriniz. Karşınıza çıkan Windows Live Messenger sözleşmesini okuyunuz ve "Kabul Ediyorum" butonuna basınız. Bu aşamadan sonra artık Windows Live Messenger`da oturum açabilirsiniz.

Kayıtlı MSN/Hotmail hesabınız yoksa buraya tıklayarak açılacak sayfadan kaydolun ve Windows Live Messenger`ın keyfini çıkarın.

Not : Windows Live Messenger`ı kullanmak istemiyorsanız, MSN Messenger`ın kayıt gerektirmeyen eski sürümlerini de kullanabilirsiniz. Aşağıdan MSN Messenger`ın çeşitli sürümlerini innDirebilirsiniz.

MSN Messenger (Türkçe - Windows XP/2000 için) 7.5.0324
MSN Messenger 7.5.0322
MSN Messenger (Türkçe - Windows 98/ME için) 7.0.0816

Ziyaretçilerimize Not : Yukarıdaki Beta Kaydı bağlantısından aktivasyonunuzu yaptıktan sonra "Programı innDir" tuşuna basıp Windows Live Messenger programınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı ziyaretçilerimiz programın İngilizce olduğundan şikayet etmişler, ancak kayıt penceresinden sonra programın kendi sitesi üzerinden verilen Windows Live Messenger sürümü bağlantısını innDirirseniz dili İngilizce oluyor. Lütfen kaydınızı yukarıdaki bağlantıdan yapınız ve programı da Programı innDir tuşuna bastıktan sonra açılacak mp7indir.com penceresinden innDiriniz. Böylece Windows Live Messenger`ı Türkçe olarak da kullanabileceksiniz. Bilgilerinize sunarız.

Eksik dosya uyarıları çözümleri : Program ile bazı eksik dosyalar sonucu sorun yaşayan kullanıcılarımız, alttaki bağlantıdan gerekli dosyaları innDirip, Windows/System32 klasörü içine bu dosyaları kopyalayarak MSN`nin bu yeni sürümünü sorunsuzca kullanabilirler.

winhttp.dll ve Mswinsck.ocx dosyaları için tıklayın



Windows Live Messenger (Türkçe) indir ( Download )


İndirme Notu :Windows Live Messenger (Türkçe) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Windows Live Messenger (Türkçe) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
iVisit
CE/DP Stealer for MSN Mes
Instan-t
Caller ID Monitor
BORGChat
X-Chat
SMS Create Pro
Sim (Simple Instant Messe
Just the Fax 2.9z
KlipFolio
Gizmo Project
Look2Skype
Windows Live Messenger Be
Natural Born Chatter
Mynet ICQ
Microsoft Netmeeting
Sympatico Instant Messagi
SMSClient
MessengerLog
ICQ ActiveList Invitation
TR.net bağlantı program
PIRCH98
Praize Instant Messenger
aMSN Messenger
FaxMail for Windows
Advanced Call Center
Snappy Fax
Messenger Key
TurkuazChat (bayan)
Avea Express Mesaj
Görüntülü Sesli Sohbe
Windows Live Messenger (T
LanTalk XP
CallCenter
Phone Lister
DingoTel PC
VOIP MAX USB IP TELEFON
Firefly
Omega Messenger
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi