Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Åžu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Thunderbirds Challenge indir → Oyun ÇeÅŸitli

Thunderbirds Challenge





Thunderbirds Challenge Editör Açıklaması:
Thunderbirds Challenge, Thunderbird hayranı olan herkesin oldukça ilgisini çekebilecek bir oyun. Bu yazılımın için de Thunderbirdlerin toplam 4 adet oyunu bulunuyor.

Oyunlar

FAB-1 Challenge: Bu oyun da Leydi Penelope`nin pembe renkli uçan aracı ile yolculuk ediyorsunuz. Bu araç ile ilerlediğiniz yolda önünüze oldukça büyük kayalar düşüyor ve siz de onlara çarpmadan yolu tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bu süre için de oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Araç oldukça büyük, kullanımı kolay ama yol da oldukça zor.
Thunderbird-2 Challenge: Bu oyun da kurtarma araçlarından T2`nin kullanım görevi size veriliyor. Aracın kullanımı oldukça kolay ama aracı dengede tutmak oldukça zor. Bu araç ile bu bölüm de size verilen görev ise belirlenen çemberlerin içinden geçerek bölümü tamamlamak. Denizin üzerinde uçarak görev yerinize varmaya çalışıyorsunuz.
Thunderbird-4 Challenge: Bu oyun da Thunderbirdlerin en önemli kurtarma araçlarından biri olan T4 yani denizaltı aracı bulunuyor. Bu oyun da göreviniz patlayan mayınların arasından aracınızı parçalamadan geçmek önemli. Aracın kullanımı tahmin edilen kadar kolay değil çünkü denizin için de olmanız size oldukça zorluk sağlıyor. Aynı zaman da mayınlara çarpmamaya çalışırken bir de çemberlerin içinden geçiyorsunuz. Bu bölümü oldukça zor bir hale getiriyor.
Thunderbird-3 Challenge: Bu oyun da Thunderbirdlerin uzay araçlarından olan T3 kullanma görevi size veriliyor. T3`ü kullanmaktaki amacınız ise Thunderbird-5`i kurtarmak. T3 ile uzaya T5`in yanına çıkıyorsunuz. İşte asıl görev T5`in yanına ulaştığınız da başlıyor. Çünkü T5`in iniş kapaklarını açmak size kalıyor. T5 yuvarlak bir araç olduğundan 4 adet iniş kapağını açana kadar çevresinde bir kaç tur atmanız gerekecek.

Bu 4 oyunu oynayarak oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Oyunların ücretsiz olması ve 4 adet birbirinden zevlik bölümleri de barındırması oyunu verilen değeri arttırıyor. Oyunun 3D özelliklerinin olması ise yazılımı tamamlıyor. Oyunun bütün bölümlerin de ses efektleri bulunmaktadır.

NoT: Oyunu çalıştırmak için bilgisayarınızın özellikleri en az:
*64MB bellek
*Pentium-2 400MHZ iÅŸlemci
*32MB ekran kartı
*Directx, OpenGl destekli ekran kartı
*Directx destekli ses kartı bulunması gerekiyor.



Thunderbirds Challenge indir ( Download )


İndirme Notu :Thunderbirds Challenge Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Thunderbirds Challenge program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Roger Wilco Mark
PaintBall
Ivanche Minesweeper
Rise of the Triad: Dark W
Bugatron
Ultranium
5 Card Draw Poker
Cocktail
Gunner
Aqua Energizer
FlatOut
Brickster
Doublez
YazDaSil
Island Wars
Dilbert`s
Spear Resurrection
Bubble Bobble
Atomaders
Super Mario Askerde
Cheating-Death Client
Bricks ´2000
Jigsaw Thomas Kinkade Hol
Slay
Chicken Invaders 2
Pepsi - Challenge The Sta
Ricochet: Recharged
Chuzzle Deluxe
Dynomite Deluxe
Sonic Zone
Advanced Lines
Snoopy
Oil Cap Pro
PacDoom III: Halloween Pa
Blackjack Expert for Wind
BombJack
Catch The Sperm
Gobstopper Gobbler
Tetris Revolution
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi