Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

The Movies indir → Oyun Simulasyon

The Movies





The Movies Editör Açıklaması:
İzlediğiniz veya aklınızda planladığınız tüm filmlerin yapımcısını oynadığınız bir oyun düşünün. Bir film stüdyosunu yönettiğinizi ve kendi artist/aktrist`lerinizi yaratıp film çektiğinizi. Hatta sıfırdan bir yönetmen kariyeri oluşturup Oskar`ı aldığınızı düşünün. Ne dersiniz, böyle bir oyunun düşüncesi bile eğlenceli geliyor değil mi?

The Movies ile artık tüm sinema fanatikleri ekranları başından da istedikleri filmleri çekebilme imkanına ve bir film stüdyosunun içindeki herşeye sahip olabilecekler. Bu oyunda kendi film kurgunuzu kendiniz yaratacak, istediğiniz sahneleri istediğiniz oyuncular ile çekecek, seti kendiniz kuracak, tüm set çalışanlarını yönetecek, hatta oyuncu kaprisleri ile bile karşılaşacaksınız.

Oyun, gerçekten de bir film stüdyosunda neler yaşanabiliyorsa aynısını bilgisayarımıza taşımayı başarmış. Oyuncularınız o kadar gerçekçiler ki, rol arkadaşı çok yaşlı diye yüzünüze su fırlatabiliyor, vücut ölçülerinden şikayet edip operasyon geçirmeyi isteyebiliyor (ve bunu da oyunda yapabiliyorsunuz), cinsellik içeren sahnelerde oynamayı bile reddedebiliyorlar.

Oyunda çekeceğiniz filmler de özenle kurgulanıp film olarak size gösterilebiliyor. Dilerseniz kendi resminizi kullanıp bir terminatör, bir kasaba şerifi ya da bir polis tarafından vurulan yasadışı silah kaçakcısını bile oynayabiliyorsunuz böylece. Oyun içinde yapacaklarınız sadece film çekmekten ibaret değil. Rakip stüdyolara karşı da uyanık olmalısınız. Sizin stüdyonuzda olan bitenden haberdar olmak ve yeni geliştirdiğiniz efekt teknikleri ile baş aktörünüzü ele geçirmek için sürekli fırsat kolluyor olacaklar.

İşte Hollywood hakkında ne duyduysanız karşınıza getiren bir oyun The Movies. Başarılı bir yönetmen, sinema eleştirmeni ya da bir senaryo yazarı. Bu oyunda bir sinema tutkunu olarak hayaliniz ne ise onu oynamak şansına sahipsiniz...

Movies oyununun ayrıntılı özellikleri :

Film dünyası lideri olun : Kendi stüdyonuzu yaratın ve geçmiş sinema tarihinden günümüze kadar geliştirin.
Kendi filmlerinizi yaratın : Macera veya Sınırsız oyun kiplerinde hayalinizdeki filmi tamamen kendi düşünceleriniz ile oluşturun.
Takım ve oyuncularınızı yönetin : Çaylak oyuncuları geliştirip bir sinema idolü yapın, veya istemediklerinizi kovun.
Sınırsızca oynayın : The Movies ile çok çeşitli film kurguları yapıp saatlerce sıkılmadan bilgisayar başında kalın. Dilediğiniz herşeyi kişisel zevkinize göre yeniden düzenleyin ve normal bir stüdyodaki yaşam nasılsa, bunu herşeyi ile evinizde yaşayın.
Eserlerinizi paylaşın : Yarattığınız filmleri internette arkadaşlarınız ile paylaşarak sanal dünyanın tanınan yönetmeni olun.

Not : Oyunun bu demo sürümünde 2 oyun modunun birer bölümünü oynayabiliyorsunuz.



The Movies indir ( Download )


İndirme Notu :The Movies Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com The Movies program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ports Of Call Simulator 3
Meteor
The Bridge Construction S
Zoo Tycoon Marine Mania a
Ports of Call
Monster Truck Madness
Harrier Strike
ArcRail
Uplink : Hacker Elite
Need For Speed High Stake
Airport Tycoon 3
Flymo Racers
Need For Speed Undergroun
Ports Of Call XXL (Beta)
Virtual RC Racing
Fun Pinball
Luxury Liner Tycoon
Dirt Bike 3D
B-17 Flying Fortress
CyberPony
World Dance
Nekoflight
Aero Style
Zoo Tycoon 2
Ports of Call Classic
Skycar
Terminal Velocity
Street Challenge
Fish Tycoon
iRod
Demonstar Secret Mission
Test Drive: Le Mans
RollerCoaster Tycoon 2 &
GTR
Kayak Extreme
18 Wheels of Steel : Peda
FlightGear
Redisruption
Ports Of Call XXL
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi