Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:165 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Super Video Joiner indir → Ses - Video Ses/Görüntü Düzenleyiciler

Super Video Joiner





Super Video Joiner Tanıtım:
Super Video Joiner, temel işlevi video dosyalarınızı birleştirmek olan bir video düzenleme yazılımıdır. Sınırsız sayıda ve birbirinden farklı biçimlerdeki video dosyalarını tek bir dosya halinde istediğiniz dosya biçimi ile birleştirebilmenizi sağlayan yazılım, bu işlemi oldukça kaliteli ve hızlı yapabilmektedir. Dahili bir video oynatma aracına da sahip olan yazılımla; videolarınız üzerinde işlem yapmadan önce ön izleme yapabilir, isterseniz videolarınız üzerindeki istemediğiniz bölümleri de belirleyerek temizleyebilirsiniz.

AVI, MPEG-1, MPEG-2, VCD, SVCD, DVD, WMV/ASF video biçimlerine destek veren yazılımla, videolarınızı istediğiniz biçimlerden birisi ile birleştirebilirsiniz. Sahip olacağınız yeni video dosyasının özelliklerini de en ince ayrıntısına kadar ayarlama şansına sahipsiniz. Kullanımı da oldukça kolay olan bir yazılım olduğundan hiç güçlük çekmeyeceksiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • AVI, DiVX, MPEG-4 dosyalarını birleştirme desteği.
  • MPEG-1, MPEG-2 dosyalarını birleştirme desteği.
  • ASF, WMV, WMA dosyalarını birleştirme desteği.
  • 2GB`den büyük video dosyaları üzerinde dahi işlem yapabilme.
  • Hiçbir kalite kaybı olmadan çok hızlı işlem yapabilme.
  • Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olma.

    Yazılımın Kullanımı
  • Öncelikle birleştirmek istediğiniz dosyaları "File"(Dosya) > "Add File"(Dosya Ekle) yolunu izleyerek listenize alın. İsterseniz "File"(Dosya) > "Add Folder"(Klasör Ekle) yolunu izleyerek birleştirmek istediğiniz dosyaların bulunduğu bir klasörü de seçebilirsiniz.
  • Birleştirmek istediğiniz dosyaları listeye aldıktan sonra, dosyaların hangi sıra ile birleştirileceğini yazılımın ana menüsünün sol şeridindeki okları kullanarak düzenleyebilirsiniz. Eğer listeden bir dosyayı çıkarmak isterseniz, dosyayı seçip menü üzerindeki "Remove"(Kaldır) düğmesine basmanız yeterlidir.
  • Yazılım dahili bir oynatıcıya sahip olduğundan, listenize aldığınız dosyalardan istediğinizi seçip ana menünün hemen sağında yer alan oynatıcıda izleyebilirsiniz. Ayrıca seçmiş olduğunuz videoların başlangıç ve bitiş noktalarını belirterek istemediğiniz bölümlerini temizleyebilirsiniz. Yapmanız gereken; ön izleme ya da düzenleme yapmak istediğiniz videoyu seçtikten sonra "Play"(Oynat) düğmesine basmak, video sürerken "Start Time"(Başlangıç Zamanı) ve "End Time"(Bitiş Zamanı) düğmelerini kullanıp videonuzdaki temizlemek istediğiniz aralığı belirlemek ve son olarak "Clear"(Temizle) düğmesine basmaktır.
  • Bu aşamadan sonra ise; "Output File Name"(Çıktı Dosya Adı) alanından birleştirmiş olduğunuz videonun nereye ve hangi adla kaydedileceğini seçmek ve "Output Format"(Çıktı Biçimi) alanından videolarınızı hangi dosya biçimi ile birleştirmek istediğinizi belirlemektir.
  • Tüm bunları yaptıktan sonra geriye "Join"(Birleştir) düğmesine basıp, birleştirme işleminin yapılmasını beklemek kalıyor.
  • Son olarak şunu hatırlatmakta fayda var; "Options"(Seçenekler) > "Settings"(Ayarlar) alanından video biçimleri ile ilgili tercih ettiğiniz ayarlamaları; kalite oranı, boyut, sıkıştırma biçimi vb. yapabilirsiniz.

    Yazılımın Kullanımı İçin Gerekli Araçlar
  • Windows Media Player 9
  • Windows Media Format 9 Series Runtime

    Not: Yazılımın deneme sürümünde video birleştirme işlemlerinin %50`sini yapabilirsininiz. Yazılımın tüm özelliklerinden sınırsız biçimde yararlanabilmeniz için 24 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



    Super Video Joiner indir ( Download )


    İndirme Notu :Super Video Joiner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Super Video Joiner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
  •  
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    DART Karaoke Studio
    NoteWorthy Composer MIDI
    LP Ripper
    AudioSoft VIRTUOSA
    Renovator
    Super Video Splitter
    Audacity
    Visual MP3
    Click MusicalKEYS
    FMV Pro
    ALO Audio Center
    FadeToBlack AVI Video Edi
    DVD Rip Master
    Ultra WMV Converter
    AudioEdit Deluxe
    ALO Audio CD Ripper
    Top DVD Audio Ripper
    MP3 CD Converter
    mp3DirectCut
    VisiTrax
    SONY Vegas Movie Studio +
    VidLogo
    Pocket Voice Recorder
    Sound Forge
    Wave Flow
    DFX for MUSICMATCH Jukebo
    Audio Converter
    Speed Video Splitter
    Aare MP3 WAV Converter
    FL Studio
    AVS Audio Utilities
    AAA MP3 WAV Converter
    Bome`s MP3 Renamer
    Free Fast MPEG Cut
    DVD to MP3 Ripper
    Intakt
    Video To MP3/WAVE Extract
    MP3Pro Audio Player
    Any Video/Audio Converter
     



    Copyright © Turkindir.com

    Gizlilik Bildirimi