Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:145 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Soldat Dedicated Server indir → Oyun Aksiyon

Soldat Dedicated Server





Soldat Dedicated Server Editör Açıklaması:
Soldat Dedicated Server genel olarak Soldat oyununda kendi sunucunuzu kurmaya yarar. Soldat oyunu ile beraber daha eski bir sürümü zaten bilgisayarınıza otomatik olarak kurulur. Bu program ile siz de kendi sunucunuzu açabilir, bu sunucuya oyuncu gelmesini bekleyebilir, kendi klanınıza has bir sunucu açabilir veya işi daha büyük düşünüyor iseniz sürekli açık tutarak uzun vadeli bir sunucu açabilir ve bu sunucuyu gerçekten popüler hale getirebilirsiniz. Bununla beraber kendi sunucunuz üzerinden para kazanmanız (örneğin sunucunuza bir site kurup, reklamını yaptıktan sonra sponsor edinebilirsiniz) da mümkün. Ayrıca sunucunuz ile tüm ayarlamaları (bunlar sunucunuzun isminden oyun türüne, maksimum kaç oyuncu olacağından çeşitli oyun kuralları ayarlamalarına kadar her şey olabilir) Soldat Dedicated Server ile ayarlayabilirsiniz. Oyunda kendi hızlı sunucunuzu kurmak için edinilmesi gereken bir program. Yeni versiyonunda da oyuncuya özel mesaj atabilme yeniliği getirilmiş.

Kurulum: Program kurulum sihirbazı aracılığı ile kurulmuyor, içindeki tüm dosyaları Soldat klasörüne çıkartarak veya kopyala-yapıştır yaparak atmanız gerekiyor. Klasöre dosyaları yapıştırdığınız zaman dosyaların değişip değişmemesi için çıkan uyarlarda da hepsine evet demeniz gerekiyor. (Programın bu versiyonu Soldat 1.3.1 içindir.)

Dipnot: Soldat Dedicated Server programını innDirmeden önce Soldat 1.3.1`in sisteminizde yüklü olması gerekmektedir. Soldat 1.3.1`i buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.



Soldat Dedicated Server indir ( Download )


İndirme Notu :Soldat Dedicated Server Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Soldat Dedicated Server program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Betty Bad
Half-Life 2
Jetboat Superchamps
WingNuts: Temporal Naviga
Michael Jackson Wrestling
Jets`n`Guns
Indigo Prophecy
Bumpex
Pentix
9MM
Betty`s Beer Bar
HALLOWEEN
Bugdom 2
Thief : Deadly Shadows
Lara Croft Tomb Raider: L
Unreal Tournament 2004 De
Gun Raven
Kreed
Super Street Fighter 2 Tu
Superchix `76
Soldat
Space Trek
Brothers In Arms: Road To
Abyss 2
Anachronox
Hopmon
Swat
Micheal Jackson`s MOONWAL
Zed
Sonic Heroes
Pizza Frenzy
Yıkım Günü
Full Spectrum Warrior: Te
Classic Games
Pacadou
Fatman Adventures
Axellus
Cetus War
HoverRace
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi