Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Åžu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Skype (Linux) indir → Linux Internet

Skype (Linux)





Skype (Linux) Editör Açıklaması:
Üreticiden : Skype birkaç dakika içerisinde dünyanın herhangi bir yeriyle telefon görüşmesi yapmanızı sağlayan basit ve ücretsiz bir yazılımdır. Skype, sizleri KaZaA`yla tanıştıran kişiler tarafından yenilikçi P2P teknolojisi kullanılarak, sizi diğer Skype kullanıcılarıyla buluşturmak için yaratılmıştır. Çok yüksek telefon faturaları ödemekten sıkıldıysanız, Skype tam size göre!

Skype`ı yüklemek kolay ve hızlıdır. Sadece innDirin ve kayıt olun. Birkaç dakika içinde kulaklığınızı takıp arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Skype mükemmel bir ses kalitesine ve noktadan noktaya yüksek korumalı şifreleme sistemine sahiptir. Hepsinden önemlisi, Skype`ı kullanmak için güvenlik duvarı (firewall) ya da router ayarları yapmanız gerekmemektedir.


Özellikler :

Başlangıç
Burası ana sayfanız; tüm cevapsız çağrıları, cevapsız sohbetleri, vs. görebilirsiniz. Çevrimiçi kaç arkadaşınız olduğunu ve üyesi olduğunuz servislerin durumunu izleyebilirsiniz.

Arama
Skype`ta birini aramak için o kişiyi kontakt listenizde bulup büyük yeşil butona tıklayın.

KonuÅŸma
Çok net olarak diğer kişilerle Skype`ta konuşma- bazı kişiler konuştukları kişilerin sanki yanındaymış gibi olduklarını söylüyorlar! Daha fazla konuşmak istemediğinizde sadece kırmızı butona basın.

Konferans
Skype`la birebir görüşme dışında daha fazla kişi ile de aynı anda görüşebilirsiniz. Skype`la 4 kişiye kadar konferans görüşme yapabilirsiniz. Konferansa katılanların hepsi ile aynı anda görüşebilirsiniz.

Normal telefonları arama
Skype`la, bilgisayarı olmayan kişileri de arayabilirsiniz. SkypeOut olarak isimlendirilen bu servisle dünyanın herhangi bir yerindeki bir telefonu çok düşük tarifelerle arayabilirsiniz.

Dosya transferi
İnternetten innDirdiğiniz güzel resimleri arkadaşınızın da mı görmesini istiyorsunuz ? Skype dosya transferi ile gönderin. Tüm Skype gibi bu da güvenli ve şifreli ve her büyüklükte dosyanın üstesinden geliyor.

Sohbet (Chat)
Konuşmaya ek olarak mesajlaşabilirsiniz de ve 48 kişiye kadar arkadaşlarınızı mesajlaşmaya davet ederek grup sohbet (chat) yapabilirsiniz. Sohbet (chat) hoşbeş etmek ve partilerinizi organize etmek için idealdir!



Skype (Linux) indir ( Download )


İndirme Notu :Skype (Linux) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Skype (Linux) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
TR-IRCD
AbleFtp (Linux)
kAntiSpam
Getleft (Linux)
X-Chat (Linux)
TR-IRCD Services
Pidgin (Pardus)
Magick II
Democracy Player (Linux)
Eggdrop
Mozilla Thunderbird (Tür
123 Flash Chat Server (Li
TR-IRCD
QuickDownloader
Skype (Linux)
Epona irc services
LP - PPP Dialer
Phex (Linux)
Akregator
Downloadder X
Mozilla Firefox (Linux)
PTlink
PTlink.Services
Hyla Fax
Webmin
IP Audit
Adobe Flash Player (Linux
Pidgin (Linux)
Flock (Linux)
SpamAssassin
Mozilla Firebird (Linux -
Auspice
Mozilla Suite (Linux - TÃ
Mozilla Firefox (Pardus)
Hızlı TTnet (Linux)
SIM
Eggdrop
LimeWire Basic (Linux)
gFTP
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi