Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Rise and Fall : Civilizations at War indir → Oyun Strateji

Rise and Fall : Civilizations at War





Rise and Fall : Civilizations at War Editör Açıklaması:
Son zamanlarda birçok Aksiyon/Strateji türü oyunlar görmeye başladık. Ancak hiçbiri bu ikisini bir araya Rise And Fall : Civilizations at War kadar güzel bir şekilde getiremedi.

Şu ana kadar bunu başaran birçok oyun gördük. En önemli örneklerinden birisi Desperados 2 idi. Ancak bunun kadar güzelini görmediğinizi garanti ederim.

Rise And Fall : Civilizations at War strateji meraklıları için mükemmel bir oyun. Oyun sadece strateji değil, gerçekten bir aksiyon oyunu da.

Oyunda 4 ırk bulunuyor. Tarihteki büyük uygarlıklardan Rome(Roma), Egypt(Mısır), Persia(Pers-İran) ve Greece (Yunanistan). Her ırkın kendine özel savaşçı birimleri ve yapıları var. Ancak demo sürümünde sadece Mısır`ı alabiliyoruz.

Oyunda her uygarlığın 2`şer Hero(Kahraman)`su var. Bunlar:

Rome:Julius Caesar ve Germanicus Caesar
Egypt:Cleopatra ve Ramses the Great
Persia:Nebuchadnezzar ve Sargon
Greece:Achilles ve Alexander the Great

Buraya kadar normal bir strateji edasında gezinen Rise And Fall : Civilizations at War, Hero anlayışıyla tüm oyunlardan ayrılıyor.

Kahramanlarımızın seviyeleri Glory denilen savaştıkça artan bir puanla arttırılıyor. 2. level`a(seviyeye) gelen kahramanımız artık tam bir aksiyon kahramanı oluyor ve "Q" harfine basılınca bir anda kendinizi bir aksiyon oyununun içinde buluyorsunuz.

Demo sürümünde sadece Cleopatra olması oynadıktan sonra hemen oyunun tam sürümünü almanızı sağlayacaktır.

Oyunda 2 adet kaynak bulunuyor. Bunlar Ağaç ve Altın. Aksiyon Modunda altınların görünümü ise bir harika.

Bunun dışında Outpost denilen ele geçirilebilinen dış uygarlıklar bulunmakta. Demo sürümünde buna çok önem verilmese de tam sürümünde bunlar en önemli düşmanlarınız oluveriyor. Öyle ki tam sürümünde Outpost`ların kazanabilme seçeneği bile oluyor.

Oyunda sur anlayışı da büyük ölçüde değişmiş durumda. Surlara merdiven yaparak surların üstüne tırmanabiliyor ve oradan okçularınızla ateş edebiliyorsunuz. Ayrıca düşman surlarına okçularınızı çıkartmak için askerler de oyunda mevcut durumda. Ayrıca surunuzda düşman askerleri varken bir bakıma sur onların eline geçmiş oluyor. Öyle ki onları yıkamıyor, kapı vb. yapıları üzerine yapamıyorsunuz.

Oyunda ağarlık verilen bir başka unsur ise denizcilik. Denizcilik Rise And Fall : Civilizations at War`da alıştığımızın dışında bir hal almış durumda. Rise And Fall : Civilizations at War`da gemiler kendi kendine savaşan birimden ziyade askerlerinizin denizin üzerinde durmasına yarayan adacıklar olmuş durumda. Daha büyük gemiler daha çok asker taşıyabiliyor. Ayrıca gelişmiş gemilere mancınık, yunan ateşi vb. şeyler inşa edebiliyorsunuz.

Demo sürümündeki Mısır`da da kullanılan Sailor denen gemi mürettebat askerleri 2 gemiyi birbirine halatlarla bağlayabiliyor, gemileri tamir edebiliyor. Sailorlar sayesinde denizde korsanlık yaparak düşman gemilerini ele geçirebilirsiniz.

Rise And Fall : Civilizations at War bu özellikleriyle strateji meraklıları için çok büyük bir hazine gibi görünüyor. Eminim ki bu oyunu oynadıktan sonra oyunun tam sürümünü hiç düşünmeden alacaksınız.

Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel P4 1.5 Ghz veya AMD Athlon XP 1500
Hafıza: 512 Mb.
Ekran Kartı: En az 128 Mb.
Ses: DirectX 9.0c compliant ses kartı.



Rise and Fall : Civilizations at War indir ( Download )


İndirme Notu :Rise and Fall : Civilizations at War Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Rise and Fall : Civilizations at War program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Commandos 3
Command & Conquer General
Heroes of Annihilated Emp
RcT 1 Demo
Venables
Battle Ships
Empire Earth II
Stronghold 2 Patch
Caesar IV
XO
MAD : Global Thermonuclea
Fame Academy
SpellForce 2 – Shadow Wa
Heroes of Might and Magic
Coffee Tycoon
School Tycoon
SWG
Starcraft
Cannon Fodder
Netrek XP
Desperados: Wanted Dead o
Modern Warfare
Army Men RTS
Hellcarrier
Winboard
Impossible Creatures
Artifact
Pharaoh
Cultures 2: The Gates of
Buildcity
RollerCoaster Tycoon
Rise of Nations
ShadowFlare - Episode 1
Rise of Nations: Rise of
Worms 4 : Mayhem
Transport Tycoon Deluxe
Lord of the Rings: War of
Age of Empires - Rise of
Warcraft III: Reign of Ch
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi