Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:166 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Resim Şifrele indir → Şifreleme - Güvenlik Resim Şifrele

Resim Şifrele





Resim Şifrele Editör Açıklaması:
Resim Şifrele, basit bir resim şifreleme/şifre çözme programıdır. Şifreleme algoritmasında kullanılan sayısal değer kullanıcı tarafından oluşturulduğundan, bu program ile şifrelenmiş bir resmin şifresinin çözülmesi imkansızdır.

Kurulum bile gerektirmeye bu programda artık bir klasördeki tüm resimleri tek işlemde şifreleyebilirsiniz.

Yazılımın bu sürümü ile beta sürümde karşılaşılan hataların tümü sabitlendi. Eklenen yeni özellikler :
1. Beta sürümde bir resmi şifrelemek için resmi sürükleyip programın simgesi üzerine bırakılıyordu. Bu sürümde ise bu şekilde şifreleme yapmanın yanında şifrelemek istediğiniz resme sağ tıklayıp "Gönder" menüsünden "Şifrele-Şifre Çöz" alt menüsüne tıklandığında da şifreleme yapılabiliyor.
2. Beta sürümde JPEG grubuna ait resimleri şifrelerken görüntü kaybı oluyordu. Bu sürümde bu sorun giderildi. Ancak JPEG grubuna ait resimler BMP biçimine çevriliyor. Görüntü kalitesinden hiç ödün vermeden.
3. Artık dosyaları teker teker şifrelemektense, şifrelemek istediğiniz dosyaları bir klasör oluşturup onun içine atabilirsiniz. Sonra bu klasöre sağ tıklayıp "Gönder" Menüsünden "Şifrele/Şifre Çöz" alt menüsüne tıkladığınızda klasördeki tüm resimleri şifreleyebilirsiniz.
4. Arayüz değiştirildi.

Not : Windows Popupmenü`de Şifrele/Şifre Çöz alt menüsünün kullanılabilir olması için programın ilk kullanımında sürükle-bırak ile çalıştırılması gerekmektedir.



Resim Şifrele indir ( Download )


İndirme Notu :Resim Şifrele Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Resim Şifrele program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Resim Şifrele
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi