Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:149 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Photo Combiner indir → Grafik - Resim Düzenleyiciler

Photo Combiner





Photo Combiner Editör Açıklaması:
Photo Combiner, iki ya da daha fazla resmi karıştırarak artistik çalışmalar oluşturabileceğiniz bir program. Arkaplana beğendiğiniz bir resmi koyup, diğer resmi de bunun üstüne ekleyerek bu farklı resimlerden oluşacak ilginç çalışmalar yapabilirsiniz.

Resimler üzerinde döndürme, çevirme, yeniden boyutlandırma, çerçeve ekleme ve değişik konumlandırma; arkaplana çoklu-efekt, doku ve kabartı da ekleyebilirsiniz.

Foreground (Önplan) ve Background (Arkaplan) bölümlerinden resimler seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Önplan efekt bölümünden B&W (Siyah&Beyaz), Color (Renk), Color Filter bölümünden değişik efektler ekleyebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca araç çubuğunda bulunan `Transparent (Saydam)` kısmından saydamlık ayarını düzenleyebilirsiniz. Önplan maskeleme (foreground mask) bölümünden resim üzerine çeşitli maskeler kurabilirsiniz. Aynı şekilde arkaplan efektleri de (kabartı, grileştirme, farklı doku, dikey ve yatay kanallar) ekleyebilirsiniz. Frames (Çerçeveler) bölümünden de çok ilginç, değişik, hoş, çarpıcı, güzel resim çerçeveleri ekleyebilirsiniz.

Çok büyük, sistem kaynaklarını aşırı tüketen ve çoğu özelliğini kullanmayacağınız programlara oranla oldukça başarılı ve daha kolay bir program.

Yaptığınız bu çalışmayı JPG, BMP ve WMF olarak kaydedebilirsiniz. Bu çalışmaları yazdır tuşuyla yazdırabilir, duvar kağıdı olarak kurabilir, e-postayla sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza yollayabilirsiniz.

Program JPG, JPEG, BMP, WMF, EMF, GIF türündeki dosyaları açabilir. Programa dışarıdan önplan ve arkaplan için resimler ekleyebilirsiniz.

Programın lisanslı fiyatı ise 27$`dır.



Photo Combiner indir ( Download )


İndirme Notu :Photo Combiner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Photo Combiner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ulead SmartSaver Pro
Picture Resize
Artizen HDR
Mozaik Pro
The GIMP
GIMPShop
ProShow Gold
Batch It! Ultra
Graphic Converter 2003
STOIK Smart Resizer
Image Force Pro
Virtual Cover Creator
Batch Image Resizer
Firegraphic
Sqirlz Water Reflections
Logo Organizer 2000
Blaze ImgConvert
SmartDraw Photo
Album Creator Pro
IconArt
123IconHunter
!Quick Screenshot Maker
Aros Fractals
PhotoMagic
Retoucher
PhotoSite AlbumBuilder
Bmp2Icon
Photo Shaman
BeesWees
MyPainter
AZ Icon Editor
Photoplorer
Absolute GIF Optimizer
PhotoMix
Quick Fit
Watermark Factory
CaptureXT Screen Capture
EXIF-O-Matic
Pop-a-Color Value
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi