Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:153 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Norton AntiVirus indir → Araçlar Antivirüs

Norton AntiVirus





Norton AntiVirus Editör Açıklaması:
Symantec firmasının yapımcısı olduğu Norton AntiVirus yazılımı, 2007 sürümüyle sunulmuş olan dünyanın en çok kullanılan antivirüs yazılımlarından birisidir. Günümüzde internet kullanıcılarının sistem güvenliklerini sağlayabilmeleri için gelişmiş özelliklere sahip yazılımlara gereksinim duydukları ortadadır. Zira zararlıların çeşitleri ve sayıları her geçen gün artmakta ve daha büyük güvenlik tehditi oluşmaktadır. Virüsler, truva atları, internet solucanları, casus yazılımlar, istenilmeyen reklam yazılımları, zararlı izleme araçları kullanıcıların sistemlerine çeşitli yollardan bulaşmaya çalışmaktadır. Özellikle internet üzerinde gezerken bilinmeyen bağlantılara kullanıcıların bilinçsizce tıklamasıyla bulaşan zararlılar, gelen elektronik postalarla, innDirilen dosyalarla ve nadiren de olsa korsan saldırılarıyla sisteme zarar vermektedirler.

Norton Antivirus yazılımı sahip olduğu gerçek-zamanlı koruma ile sisteminizi her an denetim altında tutmakta, zararlıları daha bulaşmadan tespit edip engelleyebilmektedir. İnternet tarayıcı yazılımınızla gezdiğiniz sayfaları taramakta, innDirilen dosyaları denetimden geçirmekte, gelen ve giden e-posta trafiğini takip etmektedir. Ayrıca anlık yazışma yazılımları ile size gönderilen dosyaları da zararlı denetiminden geçiren yazılım son zamanlarda bu yol kullanılarak sisteme verilen zararın da önüne geçmektedir. Kullanımı çığ gibi büyüyen dosya paylaşım yazılımlarının aynı oranda ortaya çıkardığı tehditler de büyümektedir. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları dosyaları innDirirken her türden zararlıyı sistemlerine bulaştırma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Norton AntiVirus bu tehlikenin de önüne geçerek anlık sistem güvenliğini başarıyla sağlamaktadır.

Live Update adlı güncelleme özelliği ile yazılım tabanını ve zararlı tanımlama dosyalarını kendiliğinden güncelleyen yazılım bu sayede yeni çıkan tehditlere karşı da sisteminizi hazır durumda tutmaktadır. Bir gün içerisinde onlarca hatta yüzlerce virüsün genel anlamda zararlı nesnenin yazıldığı internet dünyasında sistemi güven içinde tutabilmek için yazılımların hızlı biçimde çözümler üretip tanımlama dosyalarını yenilemeleri gerekmektedir. Tanımlama işleminin yanı sıra engelleme gücü de çok önemli olduğundan güncellemenin sorunu çözecek türden olması gerekmektedir. Norton AntiVirus gerek güncelleme gerekse engelleme anlamında virüslere, truva atlarına, internet solucanlarına ve casus yazılımlara karşı oldukça etkili biçimde çalışmaktadır.

Son zamanlarda antivirüs yazılımlarının en önemli özelliklerinden birisi haline gelen sezgisel algılama-tarama özelliğine de sahip Norton AntiVirus en yeni tehlikelere karşı da daha gerekli güncellemeler yapılmadan hazır halde çalışmaktadır. Sezgisel tarama henüz tanımlanmamış yani bilinmeyen zararlıların tanımlanıp engellenmesini sağlayan bir özelliktir. Veritabanında yeni çıkan zararlıların imzası bulunmasa dahi bunun tehlikeli bir nesne olduğunun algılanması işlevini yerine getirerek sistem güvenliğinini üst düzeye çıkarmaktadır. Zararlıların genel hareket tarzını, sisteme bulaşma şekil ve yöntemlerini inceleyerek sisteme zarar verici türden olduğunu tespit eden sezgisel algılama özelliği gün geçtikçe daha az yanlış uyarı vererek kendisini geliştirmektedir.

Gerçek-zamanlı sistem tarama özelliğinin yanı sıra kullanıcıların kendi isteklerine göre yapılandırıp, sistemlerinin istedikleri bölgesini taramadan geçirme işlevini yapan yerel tarama özelliği gelişmiş bir yapıya sahiptir. Tam sistem taraması, hızlı tarama ve elle tarama olmak üzere üç tarama türüne sahip olan yazılım; tam sistem tarama ile sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tararken, hızlı tarama ile zararlıların bulaşma ihtimalinin yüksek olduğu alanları taramaktadır. Elle tarama özelliği ise sürücü, klasör ve dosya taramalarının ayrı ayrı yapılabileceği yani kullanıcıların özelleştirme yapabileceği tarama türüdür. Norton AntiVirus sisteminize kurulurken temiz bir başlangıç için tam sistem taraması yapmaktadır.

Görev zamanlaması özelliği ile tam sistem tarama zamanını ayarlayıp o tarihte sistemin kendiliğinden taranmasını sağlayabileceğiniz yazılım, istediğiniz zaman aralığında, gün ve saatte bunu yapabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bir kez zamanlama ayarlayabileceğiniz gibi günlük, haftalık, aylık zamanlamalar oluşturup elle tarama ile zaman kaybından da kurtulabilirsiniz. Elle tarama özelliğiyle hangi alanların taranacağını seçerek bir tarama profili oluşturmanıza da imkan veren Norton AntiVirus birden çok zamanlama oluşturmanıza dahi destek vermektedir. Sistem taraması anlamında sahip olduğu gelişmiş özelliklerine rağmen özellikle tam sistem taramasını diğer antivirüs yazılımlarına göre geç yapmaktadır.

Sistem açılışında kendiliğinden devreye giren, tüm çıkarılabilir medyaları ve disket sürücüyü başlangıç virüslerine karşı tarayan yazılım, bu taramayı bilgisayar kapatıldığı sırada yaptığından sistemin bir dahaki açılışında herhangi bir zararlı bulaşmadan açılmasını sağlamaktadır. Sistem üzerinde etkin biçimde çalışan uygulamaları, başlangıçta devreye giren programları ve sıkıştırılmış arşiv dosyalarını da taramaktadır. Virüslere, internet solucanlarına ve casus yazılımlara karşı ayrı ayrı tanımlama tabanları olduğundan zararlıları kaçırma oranı çok düşüktür. Ayrıntılı olarak kendiliğinden tutulan günlük dosyalarına bakarak sisteme bulaşmaya çalışan zararlıları, oluşan hataları, verilen tepkileri görebilirsiniz. Symantec firmasının sahip olduğu virüs ansiklopedisine bakarak zararlılar hakkında bilgi alma şansınız da bulunmaktadır.

Yazılımın Genel Özellikleri
Virüsleri, truva atlarını ve solucanları sistemden kendiliğinden kaldırma.
(Yeni) Tehlikeli casus yazılımları, basılan klavye tuşlarını kaydeden araçları ve diğer istenmeyen izleme yazılımlarını algılama ve sistemden kaldırma.
(Yeni) Yüksek risk içeren casus yazılımları ve reklam yazılımlarını sistem üzerine kurulmadan önce algılama ve engelleme.
(Yeni) Casus yazılımların ana sayfanızı değiştirmelerini ve kendi yükleme sitelerine yaptıkları yönlendirmeleri önleme.
Virüsler için ekli dosyaya sahip gelen ve giden e-postaları denetleme.
Tehditler için anlık iletilerle gelen ek dosyaları kendiliğinden tarama.
Virüsler için sıkıştırılmış arşiv dosyalarını denetleme.
Tehlikeli internet solucanlarını yakalama ve sistem üzerine bulaşmadan engelleme.
Yeni tehlikelere karşı koruma sağlamak için kendiliğinden güncellemeleri yükleme.
Virüsler için güncellemelerle üzerine yüklenen tanımlamalarla kendiliğinden tarama yapma.
Kullanılan akıllı teknoloji ile ortaya çıkan solucanları algılama ve diğer yeni tehditleri güncellemeler ile devre dışı bırakma.
Kurulumdan önce sistemi temizleme, sistem tamamen temizken çalışmaya başlama.

Desteklenen E-Posta Taramaları
Norton AntiVirus, Outlook ve Outlook Express adlı e-posta istemcilerini POP3 SMTP protokol uyumluluğuyla desteklemektedir. Bu sayede gelen ve giden e-postaları sisteme zarar verici nesnelerden arındırmaktadır.

Desteklenen Anlık Yazışma Yazılımları
AOL
Yahoo! Instant Messenger
MSN Messenger

Sistem Gereksinimleri
Windows XP Home, Professional Edition veya Media Center Edition işletim sistemleri
Internet Explorer 6.0
300 MHz veya daha yüksek işlemci
256MB RAM
150MB boş disk alanı

Not: Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 40 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Norton AntiVirus indir ( Download )


İndirme Notu :Norton AntiVirus Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Norton AntiVirus program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
W32.Klez Removal Tool
Bat.Mumu.A.Worm Removal T
W32.Zotob Removal Tool
Script Defender
AVG Anti-Virus Free Editi
Net Angel Trojan Toolkit
VBS.Potok@mm Removal Tool
W32.Gaobot Removal Tool
Panda Antivirus
W32.Serflog.A Removal Too
Panda
CWShredder
Jiangmin Antivirus Softwa
W32.Mylife Removal Tool
W32.HLLW.Fizzer Removal T
System Spyware Interrogat
Kaspersky Personal Securi
RogueRemover
Protector Plus 2007 (Vist
CA Anti-Virus 2007
Vcatch Basic
ViruSafe Web
ArcaVir
W32.Bugbear.B@mm Removal
VBS.Haptime Removal Tool
AOL Active Virus Shield
Sober Removal Tool
Free Spyware Scanner
W32.Esbot Removal Tool
W32.Nimda.A@mm Removal To
FixOpsrv
W32.Dumaru Removal Tool
W32.Gibe@mm Removal Tool
Pc-Cillin 2003
Malware Blocker
Kaspersky® Security SMTP
FixHapTime
W32.Blackmal.B@mm Removal
NOD32 AntiVirus System
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi