Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Nero CD-DVD Speed indir → Araçlar CD - DVD Araçları

Nero CD-DVD Speed





Nero CD-DVD Speed Tanıtım:
Nero CD-DVD Speed sahip olduğunuz CD ve DVD yazıcılar üzerinde testler yapabilmenizi sağlayan bir donanım bilgilendirme yazılımıdır. CD ve DVD yazıcılarınızın diğer cihazlara oranla ne durumda olduğunu yazılımın belirlemiş olduğu ölçütlere göre kıyaslayabilmeniz mümkündür. Özellikle yeni bir CD veya DVD yazıcı aldığınızda cihazınızın performansından emin olabilmeniz için kullanabileceğiniz bu yazılım veri transfer oranı, dijital ses motoru kalitesi, yazma sırasındaki işlemci kullanımı, erişim süresi gibi çeşitli testleri uygulayabilmenizi sağlamaktadır. Tercihinize bağlı olarak tüm testleri tek seferde de uygulayabilirsiniz.

CD veya DVD yazıcınızın sahip olduğu özellikler hakkında da bilgi verebilen yazılım, sürücünüze takmış olduğunuz diskin türü, veri kayıt biçimi, veri yazma kapasitesi, tek katmanlı mı yoksa çift katmanlı mı olduğu gibi bilgileri de verebilmektedir. Bu sayede almış olduğunuz boş medyaların kalitesi hakkında da bilgi alabilmeniz sağlanıyor. Bilindiği üzere boş medyaların kalitesi de en az yazıcı cihazlar kadar önem taşıyor. Üzerinde yazan hızları desteklemeyen bir çok boş medyanın piyasada olduğu bir gerçek. Yazılım sayesinde yapacağınız testlerle bu konuda da tecrübe sahibi olup daha iyi boş medyaları tercih etmeniz mümkün.

Nero CD-DVD Speed yazılımı ile performans testlerinin yanı sıra hata testleri de yapabilmeniz mümkün. Test yapabilmek için sürücünüze boş bir medya takmanız ve test türünüzü seçmeniz yeterli. Türkçe dil desteğine de sahip olduğundan yazılımın kullanımı konusunda bir sorun yaşamayacaksınız. Zaten kullanımı oldukça kolay ama dil desteği ile test sonuçlarını daha iyi değerlendirip verilen bilgileri kolayca anlayabilirsiniz.



Nero CD-DVD Speed indir ( Download )


İndirme Notu :Nero CD-DVD Speed Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Nero CD-DVD Speed program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
InfraRecorder
AutoRun Wizard
Virtual CD
ImTOO DVD Creator
Portable ImgBurn
AutoPlay Media Studio
Video DVD Duplicator
ImgBurn
CloneCD
Virtual Drive Creator
Oront Burning Kit 2 Basic
Cd Collection
ISO Buster
Print Designer GOLD
Easy DVD Clone
Autorun Oluştur
Nero (Türkçe)
AnyDVD
Discus
Fantom DVD Professional
DP CD DVD Burner
Burn At Once
UltraISO Premium
DropToCD (DataCD/DVD)
CD Jewel Case & Label Cre
3nity CD DVD Burner
1Click DVD Copy Pro
Easy DVD to DVD Copy
CopyToDVD
Copy Killer CD Protection
Speedo Autorun Maker
Super DVD Copy
WinX DVD Author
CDMenu Small Edition
Sateira CD&DVD Burner
Nero 7 Lite (Türkçe)
Burn4Free
Free Easy CD DVD Burner
1Click DVD Copy
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi