Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:154 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Music Ace indir → Eğitim Music Ace

Music Ace





Music Ace Editör Açıklaması:
Müziğin temelini eğlenceli bir halde öğretmeye çalışan bir program. Ev ya da okulda, geleneksel eğitimin devamında ya da beraberinde, programın içinde bulunan dersler sayesinde müzikal eğitim kolay bir şekilde küçük yaşta başlatılabilir.

Birçok öğrenci, müziğin esas temelini alamadığında, müzikal anlamda çok başarılı olamaz. Bu eğlenceli uygulamayla hem eğlenilecek hem de müziğin temeli öğrenilecek.

24 ders ve 24 oyun var. Programı kullanmaya başladığınız ilk an da bilgisayara adınızı girerek programa kendinizi tanıtmalısınız.

Müziğin temelini öğretmek, gelişmeyi hızlandırmak ve müzik teorisini kavramak için derslere başlayabilirsiniz. (Temel klavye, majör, minör, ölçü, oktav, not okuma gibi.) Her ders başında heyecanlı oyunlar, hareketli grafikler, ses efektleri, bonus puanlar ve yüksek skor gibi çeşitli özelliklere sahip.

Programın lisanslı fiyatı 49.95$`dır.



Music Ace indir ( Download )


İndirme Notu :Music Ace Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Music Ace program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Music Ace
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi